Фортисимо – това е лично!

Фортисимо - това е лично!Смяна на номерата – само за 45 минути

Наскоро френският президент Никола Саркози пожела качеството на живот в една държава да се мери и с по-човешки критерии, извън наложилия се брутен вътрешен продукт. Екипът на fortisimo.eu винаги е преценявал качеството на живот в даден град и през призмата на публичните услуги, които той предоставя.

Дочети >>

   

28% от населението в Шуменско ползва интернет от дома

Според официалните данни на Териториалното статистическо бюро 28% от жителите на област Шумен ползват домашен интернет. Близо 38% пък са хората, които имат компютри вкъщи. Позволяваме си да останем леко недоверчиви към изложените данни поради твърде малката извадка на изследването, включваща едва 252 анкетирани лица от 104 домакинства.

Дочети >>

   
www.epizod.com

„Епизод” – българският ортодоксален рок!

Тази есен любимата рок група „Епизод” отбелязва 20 години от своето създаване. В този си вид тя натрупа по-голямата част от историята си, а през пролетта към нея се присъедини Васил Бележков.

Дочети >>
   

Кое му било личното ли?!

Казах да се ослушвате! Казах, че нещо ще се случи днес. Нещо лично. И то е факт. За мен е чест и удоволствие вече официално да представя Новото електронно лайфстайл списание. Първото от малкия, десети български град Шумен за големия Глобален свят.

Дочети >>

   
alt

Какво е лично?

ЛИЧНО е усмихнатото твое „добър ден”, отправено  към продавач на вестници в ранна утрин. Към забързаната сервитьорка в кафенето или към касиерка, скрита зад бюрото. ЛИЧНА е услугата, която правиш, спирайки колата си, за да пресече пешеходец. ЛИЧНО наша е отговорността да опазим града си и горите чисти.

 

Дочети >>
   

Телевизия и вестник отказват на мрежата

Малко след като всички медии в Шумен подчертаха новината, че общинските съветници отказват предложението да получават материалите си за сесия в електронен вид, бяхме изненадани да научим, че и някои медии са отказали удобството на мрежата.

Дочети >>

   

Ей, къде ти е усмивката?

Убедена съм, че този въпрос ти е добре  познат. Ние българите не сме от най-усмихнатите нации. Може би пък точно по тази причина  в много български градове Световният ден на усмивката  2 октомври бе отбелязан  с различни „усмихнати” прояви. В Шумен ни накараха да се усмихнем младежите от Интеракт. 

Дочети >>

   

Страница 341 от 342

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

ГАЛФ - пролет 2015

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414
Joomla extensions by Siteground Hosting