Фортисимо – това е лично!

Фортисимо - това е лично!Ей, къде ти е усмивката?

Убедена съм, че този въпрос ти е добре  познат. Ние българите не сме от най-усмихнатите нации. Може би пък точно по тази причина  в много български градове Световният ден на усмивката  2 октомври бе отбелязан  с различни „усмихнати” прояви. В Шумен ни накараха да се усмихнем младежите от Интеракт. 

Дочети >>

   

„Форте” прегази 15-та годишнина с БТР

БТР бяха специални гости на партито по случай 15-та годишнина на „Форте” радио. „Групата на годината” наложи характерното си звучене и се превърна в най–ефектния подарък за колегите от първата частна електронна медия в Шумен.

Дочети >>

   

Свободата е отседнала в Лондон

Вярна на франкофонските си убеждения, дълги години не проявявах интерес към „студеното и мрачно” Обединено Кралство. В представите ми Англия си оставаше Викторианска. Олицетворявана от консервативния и строг образ на Кралицата, страна с преднамерена етикеция, на фона на зелени паркове и послушно тичащи ловни хрътки.

Дочети >>
   

Върховната сватба

Чували ли сте определението „върховна сватба”? Досега винаги съм разбирала този израз като изказано възхищение от перфектно организиран сватбен ритуал. Или пък като оценка за празнично веселие на непознати, но случайно допаднали си роднини на младоженците. Днес обаче знам, че изразът „върховна сватба” може да има и съвсем буквален прочит.

Дочети >>

   

Шрек и Фиона се бракуваха наистина

В България повечето сватби са големи и скъпи, но скучни и еднообразни. Затова не е лоша идея бъдещите младоженци да вземат пример от английското семейство Кийт и Кристин Грийн.

Дочети >>
   

Голи, докато смъртта ни раздели

Голите сватби не са нищо ново по света. Те се практикуват от нудистки общности и от хора, които искат да направят своята церемония незабравима. Първата документирана сватба без дрехи се е провела в Калифорния през 1942 г.
Дочети >>

   

Страница 343 от 343

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414
Joomla extensions by Siteground Hosting