Фортисимо – това е лично!

Фортисимо - това е лично!


снимка www.park.belitsa.com

Една история за мечките и хората

Това е една история за мечките и хората, за природата и за това на кого в България за какво му пука. История, родена някъде по стръмния път към Парка за танцуващи мечки в Белица.

Дочети >>

   
„Цената на истината” - Нова ТВ

Какви бяхме, когато не бяхме риалити?

Все повече започвам да разбирам защо така прогресивно нараства броят на хората, които отказват да бъдат зрители. Не на тези, които имат непоносимост към конкретна програма, а на все повечето, развили цялостна алергия към телевизията.

Дочети >>

   

Смяна на номерата – само за 45 минути

Наскоро френският президент Никола Саркози пожела качеството на живот в една държава да се мери и с по-човешки критерии, извън наложилия се брутен вътрешен продукт. Екипът на fortisimo.eu винаги е преценявал качеството на живот в даден град и през призмата на публичните услуги, които той предоставя.

Дочети >>

   

28% от населението в Шуменско ползва интернет от дома

Според официалните данни на Териториалното статистическо бюро 28% от жителите на област Шумен ползват домашен интернет. Близо 38% пък са хората, които имат компютри вкъщи. Позволяваме си да останем леко недоверчиви към изложените данни поради твърде малката извадка на изследването, включваща едва 252 анкетирани лица от 104 домакинства.

Дочети >>

   
www.epizod.com

„Епизод” – българският ортодоксален рок!

Тази есен любимата рок група „Епизод” отбелязва 20 години от своето създаване. В този си вид тя натрупа по-голямата част от историята си, а през пролетта към нея се присъедини Васил Бележков.

Дочети >>
   

Кое му било личното ли?!

Казах да се ослушвате! Казах, че нещо ще се случи днес. Нещо лично. И то е факт. За мен е чест и удоволствие вече официално да представя Новото електронно лайфстайл списание. Първото от малкия, десети български град Шумен за големия Глобален свят.

Дочети >>

   
alt

Какво е лично?

ЛИЧНО е усмихнатото твое „добър ден”, отправено  към продавач на вестници в ранна утрин. Към забързаната сервитьорка в кафенето или към касиерка, скрита зад бюрото. ЛИЧНА е услугата, която правиш, спирайки колата си, за да пресече пешеходец. ЛИЧНО наша е отговорността да опазим града си и горите чисти.

 

Дочети >>
   

Страница 344 от 345

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414
Joomla extensions by Siteground Hosting