Фортисимо – това е лично!

Фортисимо - това е лично!


За болката и хората

За болката и хората

Това е от онези болки, за които докторите пишат в листите „неустановена”. Появява се често, отшумява и после пак се връща. За да напомни, че си жив, че трябва да спреш, да промениш нещо, да зарежеш друго, да се откажеш от трето.

Дочети >>
   
Защо не се харесваме на снимките?

Защо не се харесваме на снимките?

Ау, колко зле съм излязъл/а, изтрий снимката”, това е най-честият коментар на всеки модел към фотографа, бил той професионалист или не. Ако изключим наистина обективните фактори като светлина, режим на снимане, дебелина на кожата и цвят на пигмента, най-големият фото враг е нереалната представа, която имаме за себе си.

Дочети >>
   

Все някой му е виновен

Когато снощи слушах новините за и около „самолетните приключения” на Волен Сидеров – започнах да си разсъждавам по няколко въпроса. Първо (и някак открояващо важно) ми се видя, че само пътуването му от София – Варна е отключило яростта на трима души.

Дочети >>
   

Той и Тя: Среща с истинската любов

Видях го скоро на среща на класа, след много години. И през годините имахме няколко случайни срещи, а през останалото време ни „срещаше” социалната мрежа. Рядко съм виждала мъж, който говори с толкова любов за жена си. Най-вече след дълги години заедно.

Дочети >>
   

Перфектната визия за празничната вечер – цел на всяка жена

Декември – месецът на бляскава украса, топли семейни вечери и изискани тържества. Потопени в празничния дух, ние се стремим, да постигнем перфектната визия. Всяка жена желае да да се обгърне в блясък и красота.

Дочети >>
   

Да срещнеш Сурай в Брюксел

Това е една история, за едно пътуване, в което няма значение крайната цел, а всичко останало. Началната точка бе хотел в София. Там се запознахме. Група българи, без обща цел, но с обща посока. Още тогава се намерихме. Хората, с които ще вървим по пътя. Дестинацията беше Брюксел. Долетяхме в неделя. Хармонията бе пълна и завършена.

Дочети >>
   
Да те намушкам ли, или само да те пребия?

Да те намушкам ли, или само да те пребия?

Говоря си с майка ми. Разказвам й за новата сила на протестната вълна, довела до грозни сблъсъци. Казва ми да се пазя. Обяснявам, че не от протестиращите трябва да се пазиш вечер в София. Най-малко от протестиращите трябва да се пазиш.

Дочети >>
   

Страница 9 от 345

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414
Joomla extensions by Siteground Hosting