Фортисимо – това е лично!

Фортисимо - това е лично!Училището от първи клас… до края (четиво за родители)

Първи клас

Тотален шаш. Месец преди датата: търчане за нови обувки, нови дрехи, тетрадки осем вида, химикалки също толкоз, боички, ваденки, етикети, гланцови блокчета три вида, флумастери пет вида – за всеки случай и т.н. Дали учителката ще е „добра“, подозрително оглеждане и опознаване на другите родители, „тези там ми изглеждат престъпници, сигурно и детето им е такова“.

Дочети >>
   

А ако Германия се превърне в новата Сирия?

Историята е доказала, че в Германия думите събарят стени. Едно казано от неудобство „Сегабутна Берлинската стена, а днес призивът „Заповядайтеможе да събори Европейския съюз. Я ми дайте пример за Европейска държава, която да е интегрирала малцинствата си. Хич не ни бива в мултикултурните упражнения.

Дочети >>
   

Мечти за Шумен

Миналата седмица Шумен бяга, но и помечта. Младите хора на Шумен излязоха на главната улица, за да се включат в кроса, организиран от магазини "Трънчев". С тях излязоха и техните майки и татковци, техните приятели, техните учители и треньори.

Дочети >>
   

Искате задължително вероучение? На Ви!

Почвам отдалеч, но въведението е важно. Затова Ви моля за търпение. Световноизвестният професор по биология Ричард Докинс твърди в документалния си филм „Невярващите”, че организираната религия е като умиращо животно, което се мята и съпротивлява с все сили в последните мигове от живота си.

Дочети >>
   

Надявам се Никита да спечели

Наистина ли "голямата награда" в Биг Брадър си струва толкова, че да забравиш какво е да си нормален?! Наистина ли си струват парите, за да се държиш грозно и нечовешки?! Наистина ли на война и в това шоу всичко е позволено?!

Дочети >>
   

За Кириловците около нас

Народната любов определи двамата сигурни финалисти в шоуто на Големия брат. Звярът с добрата душа Никита и мрънкалото Кирил. Зрителите не спират да повтарят родното политическо кредо „Всички са маскари”, но и не спират да гласуват за новата порция реалити знаменитости.

Дочети >>
   

Свежа разядка

Силната страна на моята фантазия не е кулинарията. Е, без да съм с претенции на chef, камо ли за master, спретнах нещо в кухнята, използвайки стария метод „разчисти хладилника от ненужното“. На пръв поглед странна комбинация, но пък се оказа вкусна и затова искам да я споделя с вас.

Дочети >>
   

Страница 2 от 345

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414
Joomla extensions by Siteground Hosting