ФортисимоЦветан Христов: „Имам сериозни принципи”

Е-мейл Печат ПДФ

Цветан Христов – големият мъж, с китарата в ръце, с изключително сериозно лице, но с много чувствителна душа. Мъжът, който се просълзяваше за всяка чужда сълза, и за всяка несправедливост. Харесван от много и неразбран от други.

За участието му в Big Brother 4, за ролите му в киното, за амбициите му, за любовта и за нещата, които са важни за него, Цецо направи една изповед за читателите на fortisimo.eu.


Нели Русева: Стана известен с участието си в Big Brother 4. Какво си спомняш за него? Повече усмивка или разочарование предизвикват тези спомени?

Цветан Христов: Естествено, че има разочарование, защото много от зрителите не разбраха моите послания. Не разбраха, че има читави хора в нашата държава, на които им пука за състоянието й. А усмивки ми носят моментите, в които много дечица ми искаха автографи. Искаха да се снимат с мен. Това ме направи много щастлив. Аз ги разбирам, защото като малък и аз съм искал да срещам хора от малкия екран и когато съм успявал много съм се вълнувал. Знаех, че по този начин им доставям удоволствие.

Нели Русева: Поддържаш ли приятелски връзки с някого от къщата?

Цветан Христов: Да, поддържам отношение с всички освен с Панчев. Има неща които не мога да преглътна и то е лъжата. Не можеш да лъжеш и да манипулираш общественото мнение. Той не разбра, че това се гледа и от малки деца, които се влияят от нещата, които виждат по телевизията. Това е нещо което не прощавам! Той си позволи да приеме мисия да скара двама човека заради пари. Независимо, че е игра, аз вярвам, че какъвто си в играта такъв си и навън в реалния живот.

Нели Русева: Гледаш ли Big Brother Family, как преценяваш участниците в това издание?

Цветан Христов: Big Brother Family гледам от време на време, защото с носталгия си спомням за моето участие. Това издание според мен е пълен фалш. Продуцентите гонейки рейтинг забравят някакви норми, че там има деца, които не бива да стават част от тази пошла картина. Това е престъпление към децата и вярвам, че ще бъдат изведени от къщата.

Нели Русева: Ти би ли влязъл в Big Brother със семейството си?

Цветан Христов: Не бих влязъл със семейството си. С моето влизане в Big Brother 4 постигнах ефекта, който исках. Исках да бъда забелязан. Да бъда забелязан от хората, които се занимават с кино. Приключил съм с тези сеири.

Нели Русева: Как се отрази твоята известност на семейството ти?

Цветан Христов: След излизането ми от къщата, аз и съпругата ми се разделихме. Не знам дали заради това, че станах известен или по други причини, но за жалост приключих връзката с най-голямата ми любов. Аз не мога да се променям, градил съм този характер цял живот и не мога да съсипя всичко досега. Грандоманията ми е чужда. Вярвам, че всички хора сме еднакви и трябва да стъпим здраво на земята. Искам да се наричам просто „Човек”.

Нели Русева: Разкажи за децата си?

Цветан Христов: Имам две деца от първия си брак. С жената, с която се развеждам сега, моята голяма любов, нямаме дете. Тя има от първия си брак и аз го приех като мое собствено, но сега нещата са други. Той е на девет години и макар, че много ме обичаше вече не ме търси. Моите деца се казват Йордан и Стойчо. Данчо е на 22 години и работи в заведение за бърза закуска, а Чочо е на 18 и все още учи.

Нели Русева: Вярваш ли в любовта?

Цветан Христов: Много сложен въпрос. Вярвам, но любовта трябва да е споделена. Както казах аз изпитах много силно това чувство с бившата ми жена Цветелина, но се оказа, че не е споделено. Според мен любовта, за която всеки мечтае, съществува само във филмите. Дано да изиграя поне една такава роля, че да и се насладя.

Нели Русева: Казваш, че най-много се страхуваш от духовната изневяра? Ти изневерявал ли си?

Цветан Христов: Никога. Не може да се страхуваш от изневярата, а ти самия да го правиш. Имам сериозни принципи, които никога не бих нарушил. Това е предателство на чувства, това което никога не бих допуснал.

Нели Русева: Какво работиш в момента?

Цветан Христов: В момента работя в Община Варна като специалист по охрана и опазване на обществения ред.

Нели Русева: В едно интервю казваш, че искаш да покориш световното кино?

Цветан Христов: Да казах, че мечтата ми е да покоря световното кино, но това е един дълъг процес, един дълъг път който трябва да извървя. Както се казва „стъпка по стъпка”. Положих основите и сега ми предстои да градя име. Ако имам късмет ще изпълня тази моя мечта. Снимах два филма, от които се запознах с известни режисьори и актьори от US.

Нели Русева: Участваш в „Стъклен дом”, който вече тръгна в телевизионния ефир, как те откриха за филма?

Цветан Христов: Поканиха ме от кастинг агенция, на която не искам да споменавам името. За участието ми във филма искам да благодаря на хората, които ми се довериха и ми дадоха шанса да покажа качествата си на снимачната площадка. Щастлив съм много от факта, че още като започнаха рекламите хората не спряха да ми звънят и да ме поздравяват. След първия епизод всички ме спират и изказват благодарност за този хубав български сериал. Не си спомням в България да е снимано нещо подобно и съм горд, че съм част от екипа.

Нели Русева: Ролите ти в киното досега са на милиционер в „Дзифт”, бодигард в „Непобедимите”, наемен убиец в „Стъклен дом”. Иска ли ти се да изиграеш друг типаж, по-различен, по-положителен?

Цветан Христов: Да, за съжаление досега съм играл само отрицателни герои, но такава ми е визията (усмихва се). Бих желал да изиграя роля на герой, отговарящ на същността ми, но май визията не ми го позволява. Освен, ако не участвам в роля като тази на Кевин Костнър в филма „Бодигард”. Да се боря срещу лошото срещу несправедливостта.

Нели Русева: Плачат ли мъжете? Теб какво те разплаква?

Цветан Христов: Разбира се, че и силните хора плачат. Мен абсолютно всичко може да ме разплаче. В Big Brother 4 ме обвиняваха, че съм бил плачко. Мислеха, че преигравам, но това е нещо, което не можеш да контролираш. Силно съм емоционален и състрадателен. Като гледам филми също се просълзявам. Като гледах първия епизод на „Стъклен дом” се натъжих много, когато убиха героя на Стефан Данаилов. Тази моя емоция е заради тежкото детство, което съм преживял.

Нели Русева: Пожелай нещо на българите и на себе си

Цветан Христов: Искам да пожелая на всички българи да бъдем по-добри един към друг. Само така ще върнем усмивките по лицата. Хубаво е да си казваме на висок глас всичко, с което не сме съгласни, и да се научим да отстояваме своите позиции. Крайно време е да положим основите на една нова и светла България.

За fortisimo.eu с големия чувствителен мъж разговаря Нели Русева (снимки: Личен архив)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю Интервю Цветан Христов: „Имам сериозни принципи”

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414