Фортисимо



Получавам урок от срещата си с талантите

Е-мейл Печат ПДФ

В предаването „Абсолютно” на Коко Паносиан и „Форте” радио тази седмица гостува една прекрасна млада дама. Тя освен, че е изключително красива е и много, много талантлива. „България търси талант”, а ние във всяко издание на шоуто виждаме колко още таланти крие Александра Раева.

За шоуто и интересите й, както и за нейните бъдещи творчески планове с Алекс разговаря Коко Паносиан.


Алекс Раева: Здравей, Коко! Здравей мой полуроден град по бащина линия, благодаря за тази задочна среща!

Коко Паносиан: Освен че пееш, си много артистична. Видяхме те и като добър водещ. Рисуваш много добре, какво още можеш да правиш, Алекс?

Алекс Раева: Мога сигурно и някакъв скеч да изиграя. Сега хората в моя екип ми вдъхват самочувствие, карат ме да бъда естествена и да извадя от себе си още куп неща, които не съм правила досега. Каквото и да правиш, ако не го правиш естествено, какъв е смисълът?

Коко Паносиан: Честно да ти кажа, не съм очаквал, че излизайки от „Ку-ку бенд” и от Шоуто на Слави ще покажеш, че си толкова гореща и емоционална като водеща. Така ли се чувстваш?

Алекс Раева: Това, с което се занимавам, ми носи изключително голямо удоволствие. Получавам изключителен урок от срещата си с талантите. От нещата които виждам. Да си хем забавен, хем да си обективен, хем да не обидиш някого, това е част от работата ми. Уча се от Мария, която също е емоционална, но знае как да владее емоциите си, а аз съм с по-завишена естественост, но това сигурно е от липсата на опит.

Коко Паносиан: Сигурно е така, и сигурно се учиш от Мария, но май не е само това. Все пак си от семейство на актьори и си имаш своята артистичност. А къде остава рисуването?

Алекс Раева: В моя живот нещата в общи линии се сменят. Едно остава на заден план, друго изпъква. Ако не правя различни неща, сама си ставам скучна и затова постоянно търся нещо ново. Както в момента хобито ми е гмуркането и имам амбиция да стане малко по-професионално. А рисуването не съм го зарязала, но е по-различно. Модернизирах го, занимавам се и с интернет страници.

Коко Паносиан: А пеенето къде остана?

Алекс Раева: Пеенето също не е изчезнало. Гласът ми е леко травмиран. Имам участие през няколко вечери. Правя едни лайфове, които са върху модерна фънк хаос музика. Запознавам се с диджея на място, той пуска някаква музика, а аз импровизирам върху парчето и става много интересно за публиката.

Коко Паносиан: Кажи нещо за шоуто „България търси талант”. След първите кастинги журито каза на много хора – продължаваш напред, а после отпаднаха. Защо се получи така?

Алекс Раева: Ами ние с Мария също не разбрахме защо стана така, но това се прави и в световните кастинги на шоуто. Световният формат е от 50 човека. Така се преценява когато двама, трима и повече имат сходни таланти, тогава има битка и продължава само един. Такива са условията. Това е форматът.

Коко Паносиан: Как се работи с Маги Халваджиян като шеф?

Алекс Раева: Ами аз дори не мога да го определя като шеф. Това е един човек, който подходи към мен изключително приятелски, с което отключи в мен артистизма. Направи така, че да не се стягам. Работила съм и по друг начин, но в другата фирма където съм била, не е било така. Аз нямам нищо против този начин на работа, но това не е моя начин. Работата ми тук е изключително лесна и е един купон.

Коко Паносиан: Да очакваме ли нещо, което наистина много ще ни изненада, много ще ни впечатли?

Алекс Раева: Знаеш ли, това е единственото място където не ни дават никаква информация предварително, защото трябва да сме напълно естествени. Ако получавахме информация за човека, то тя е била напълно подвеждаща. Така реагираме заедно с публиката, сякаш виждаш изпълнението за първи път, и това харесва и на другите.

Коко Паносиан: Мислиш ли, че може в Шумен да направим такова шоу?

Алекс Раева: Надявам се този формат да се развие, и другата година ако го направим да обиколим повече градове. И да не е целта да нараним или да осмеем или обидим някого, а просто едно шоу, в което можеш да направиш нещо, което не е свързано непременно с песни и танци.

Коко Паносиан: Кажи нещо за Шумен?

Алекс Раева: В Шумен имам много красиви спомени. Имам изключителни спомени от баба ми и от леля ми, които са в Шумен и сега. И много други са от разказите на баща ми, който е цар на разказите и всичко, което разказва е свързано със Шумен. Имам сантимент към Шумен.

Коко Паносиан: Нека да си здрава и да правиш нещата, които искаш да правиш. Кого искаш да поздравиш?

Алекс Раева: Искам да пожелая много здраве на всички. Нека бъдем по-усмихнати, само подарявайки усмивка на някого можеш и ти да получиш същото!

За fortisimo.eu разговорът с Алекс свали Нели Русева (снимка: scandalni.com)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Интервю

    Популярно от Интервю

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още от Интервю

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Интервю БГ Музика Получавам урок от срещата си с талантите

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414