Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Вземи почивен в „Антракт“

Е-мейл Печат ПДФ

Имам определени дни за излизане, които рядко се променят, по причини зависещи и избрани от мен, и защото времето ми е заето с малкото ми момченце. Така де, излизам рядко, и без да съм претенциозна към обстановка, имам претенции само за компанията.

Последното ми излизане с приятели ме отведе в пиано бар. Бившият бар на артистите от Драматичен театър „Васил Друмев” Шумен е малко променен и в „новите си дрехи” е станал по-гостоприемен и уютен. Клавишите и нотите по стената те посрещат от вратата и дават обещание, че ще има вечер с музика. От дете обичам музиката на живо.

Носи някакво специално настроение, кара те да се чувстваш различно – хората, които свирят го правят точно за теб, и сега.

Здравко и Алекс, са момчетата които свирят, пеят, забавляват гостите си и същевременно въртят бара. Бях чувала за тях, но не съм чувала как правят музика. Те, заедно с моя стара приятелка преди доста години, като много български музиканти излязоха навън, за да си търсят щастието и да спечелят малко парички. Но и да се научат как се прави шоу. Защото това, което видях в пиано бара си беше истинско шоу.

Още от първите акорди стана ясно, че ме очаква една различна и интересна вечер. Здравко и Алекс изпяха обичани и много красиви песни. В същото време много деликатно канеха и нас, гостите да попеем с тях. Ами попяхме, без притеснение, дори с голямо настроение. Всички гости сякаш бяхме сключили негласно споразумение, да не си търсим грешки и много да се поддържаме с аплодисменти. Няма нужда да си талант, за да изпееш любимата си песен и да се зарадваш на искрените аплодисменти на околните. Много успешен „Франк Синатра” пя през тази вечер, и „Том Джоунс”, също и „Георги Минчев” и група „Сигнал”. Всеки, който имаше желание да пее имаше възможност да го направи пред една благодарна публика.

Пиано бара ще предложи и среща с любими и интересни хора, които може би също ще попеят. Идната събота например, чудесният глас Таня Николова ще се слее с тези на Здравко и Алекс, за да покажат пред местната публика магията на репертоара на някогашното трио „Zaza”. От бара довериха за читателите на fortisimo.eu, че специален гост на вечерта ще бъде и актьора Джоко Росич.

През май в пиано бара ще гостува Астор, но номера му се пази в тайна. Незнам за вас, но за себе си съм твърдо убедена, че имам нужда от антракт и знам, че ще си го получа в „Пиано бар Антракт“.

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Вземи почивен в „Антракт“

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414