Фортисимо



„Торнадо“ в играта на ГАЛФ!

Е-мейл Печат ПДФ

Две седмици преди финала на Градската аматьорска лига по футбол „Форте“ радио и партньорите от „Итал Фууд Индъстри“ АД обявиха новата игра на първенството, която ще предизвика истинско торнадо по трибуните и сред феновете на отделните отбори.

Производителите на чипса, носител на новия торнадо вкус, под марката TORNADO RYDERZ, обявиха, че ще наградят отбора с най-стилна игра в ГАЛФ с нов „Торнадо“ екип. Решението ще се вземе след гласуване в електронното списание fortisimo.eu, което е основен медиен партньор на ГАЛФ.

Феновете на отборите в първото издание на аматьорската лига ще могат да осигурят нов стилен екип за своя отбор – с марката TORNADO RYDERZ. Анкетата ще се затвори точно в 24,00 часа на 8 май. Така новият торнадо вкус стилистично се свързва с желанието ни да наблюдаваме хубав аматьорски футбол. Освен това ще бъдем улеснени във второто издание на ГАЛФ и когато видим отбора с екипа на TORNADO RYDERZ, лесно ще се сетим, че тези момчета ни впечатлиха със стил в първото издание на лигата.

Хайде, време е да проявим торнадо вкус и да изберем най-стилно играещият отбор в ГАЛФ.

Екип на fortisimo.eu

 

8 коментара

  1. Така както върви ще спечели отборът не с най-стилна игра, или отборът с най-много фенове, а отборът с най-много хакери и нет-мошеници. До края на гласуването общият брой на гласувалите май ще се окаже по-голям от населението на България!
  2. Брой гласували : 10199 Първо гласуване : Нед., 25 Април 2010 13:03 Последно гласуване : Пон., 26 Април 2010 10:41 В Шумен няма толкова домакинства с интернет, да не говорим пък за броя на хората, които проявяватинтерес към ГАЛФ. Изобщо цялата анкета и резултатите от нея са МЕНТЕ. Само Стража махала!
  3. Брой гласували : 10285 Първо гласуване : Нед., 25 Април 2010 13:03 Последно гласуване : Пон., 26 Април 2010 10:47 В Шумен няма толкова домакинства с интернет, колкото гласували. Също така определено няма и такъв огромен интерес към ГАЛФ. Ето защо мисля, че анкетата и резултатите от нея са МЕНТЕ! Само Стража махала! Оле/3
  4. Абсолютно подкрепям мненията. Следя редовно резултатите и на всеки 5 секунди има по около 100 гласували, което е невъзможно. И освен това по-не бих се усъмнила ако беше друг отбор, а не "Скрита сила", защото всеки който следи турнира би ги нарекъл всичко останало, но не и стилни. А и не вярвам целия турнир да има толкова фенове, та какво остава само за 1 отбор. Затова хора, не се подлъгвайте и вотете за "Олимпико" :):):)
  5. Pak pochnaha s teq bugnatite glasove napravete nesht0 po vuprosa seki da glasyva realno i pobeditelqt da vzeme chestno nagradata sam0 "0limpik0"
  6. Skrita sila moje da sa vsi4ko, ama puknaha gyza na Olimpiko,na koito polovinata im to4ki sa spe4eleni sys slujebni pobedi! Viva SS
  7. I produljavat obache s izmislenite glasove za kakvo go pravqt kato nqma da imat izgoda ne mi e qsno ...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ „Торнадо“ в играта на ГАЛФ!

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414