ФортисимоГАЛФ реши да преиграе мача за „Торнадо”

Е-мейл Печат ПДФ

Честната игра е важно условие не само на терена, но и в живота. В началото на седмицата анкетата на „Торнадо”, която търси най-стилния отбор в ГАЛФ, започна с жълт картон. След груба манипулация в електронното ни проучване, резултатът беше нулиран. Теренът обаче остана кален и нечистата игра продължи.

Екипът на fortisimo.eu осъзнава факта, че няма как да обвинява или наказва отбори без доказателства. Никога не сме обсъждали вариант за дисквалификация на който и да било тим. След като няма да сменяме играчи - решихме да преиграем мача, като заменим стадиона.

Извиняваме се на феновете на лигата и поздравяваме отборите, които решиха да се рекламират във Фейсбук. Това е един удачен, честен и стилен начин за трупане на гласове. Стилният екип на Торнадо трябва да бъде спечелен от отбор със стил, нали?

Всеки гласоподавател в новата анкета, ще трябва да попълни ВАЛИДЕН и УНИКАЛЕН e-mail адрес, плюс стандартен защитен код. Резултатът ще бъде обявен накрая. Съжаляваме за причиненото неудобство на всички честни участници в допитването ни. Ако регистрираме нови злоупотреби с вота, ще се наложи да използваме публичен жребий за определяне на победителя в играта на „Торнадо”.

Подкрепете любимия си отбор тук!

 

3 коментара

 1. Това трябваше да се направи още в неделя!
 2. Браво бе най-после .. сега остава децата да ги видя как ще се справят :) сигурно по 10-20 емейла ще вкарват ама айде здраве да е ..
 3. Аз искам да попитам в тази анкета може ли да се воти всеки ден както в предната или не?! И Sm1l3, "децата" които играха честно някой оцени ли ги?

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ ГАЛФ реши да преиграе мача за „Торнадо”

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414