Фортисимо



Не познаха за „Мис България”?

Е-мейл Печат ПДФ

За седем месечната история на електронното списание fortisimo.eu цели четири пъти хванахме „жълтата” преса в лъжа. Първо не познаха кой ще спечели в Dancing Stars, а обилно хвърляха прогнози и твърдения за уж нагласената работа.

След това забъркаха почетните граждани на Шумен Максим Бехар и Димитър Дъбов в несъществуващи романтични авантюри и сега абсолютно се разминаха с „Мис България”.

Помните, че преди седмица решихме да тестваме качеството на така наречените източници на най-тиражните и подчертахме твърденията им, че „Мис България” е нагласена и ще бъде или русенката Надежда Денчева, която имала интимни отношения с местен баровец, или от Евелин Соколова, която пък имала връзка с депутат от ГЕРБ.

Провал в РМС-а, както се казваше преди десети ноември. Новата Мис България е Ромина Андонова. Това го пише в същите тези вестници, но този път можем да повярваме щото видях момичето и по телевизията.

Да не мислите, че „жълтите” се чувстват нещо гузни. Ами, сега включиха перката с всевъзможни клюки около момичето. В интервю за „ШОУ” новата Мис вече отговаря на станалата традиционна атака, че има корекции по тялото. Вестникът извежда в заглавие отговора на Ромина: „Освен един счупен таз нищо ми няма!”. „Галерия” пък цитира старата Мис България Антония Петрова, която била коментирала наследничката си квалифицирайки я като „сладко момиченце, което не притежава необходимото излъчване”. „По-красива съм от новата Мис България” убедено твърди Антония. „Уикенд” е най-подробен и продължава версията за нагласената надпревара на манекенките на Жени Калканджиева.

Според вестника Андонова грабнала короната след телефонно обаждане на големия Маргин от арестантската му килия. Според „упорит слух в модните среди” Ромина била държанка на Николай Маринов – малкия Маргин и често била засичана по модните столични заведения в компанията на сикаджии.

Не знам дали да се вярва на тези работи, като видяхме колко надеждни са източниците на „жълтите”, но със сигурност ще ви е любопитно да научите повече за живота на новата Мис България.

Иначе челото на „Уикенд” ни информира, че е разкрит кървавият сценарий на „Наглите”, който включвал физическото отстраняване на премиера Бойко Борисов или вицето Цветан Цветанов. „Взрив за Бойко от прокопи културиста” е основното заглавие с допълващото: „три бойни гранати открити в дома на мафиота”. „Галерия” продължава битката си с Волен Сидеров, но някак по-вяло и само с едно интервю с някогашния му съратник Павел Чернев. Челото тук е посветено на „Кварталът на мутрите” с подвеждащото заглавие „Маджо заживя с Мая Илиева”. Като прочетете статията ще разберете, че героите просто живеят в един квартал.

„ШОУ” също слага премиера за чело на броя разказвайки някаква стара история за служител на „Ипон”, който откраднал от фирмата 300 000 евро и по-късно починал при загадъчни обстоятелства.

От „жълтата” преса тази седмица можете да напълните и торбата с клюките, като се информирате, че новото гадже на Гала и дошло като ресто защото мъжа й всъщност се залюбил с неговата. Трампили се просто.

Също така допълнителни неща около очаквания телевизионен трансфер на Виктор Николаев от БНТ в bTV и разбира се много около новите и старите съквартиранти в къщата на Big Brother.

Светът е голям и спасение няма от цвета на „жълтото” глухарче.

За fortisimo.eu – 26.04.2010 – 02.05.2010 г.
Снимки: Avtora.com,

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Не познаха за „Мис България”?

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414