Фортисимо

Шумен стяга отбор за Джънджоу

Е-мейл Печат ПДФ

altКметът на Шумен Красимир Костов вече е определил отбора за предстоящата официална делегация, която ще замине за побратимения град Джънджоу (Китай), подочу fortisimo.eu. Броят на отпътуващите играчи идеално съвпада с необходимия и за мачовете от Градската аматьорска лига по футбол.

По наши данни делегацията от Шумен ще се фокусира в обмяна на опит в сферата на строителството. Затова, естествено, в нападението на шуменци са записани заместник-кметът Иван Йонков и главният архитект Огнян Гърбев. За поддържащ халф е определен общинският съветник Иван Иванов, който е син на строителния предприемач Валентин Иванов („Билдинг-строй експрес” ЕООД). Играта в центъра ще се изнесе от кмета Красимир Костов и председателя на общинския съвет Даниела Русева. На вратата ще застане директорът на „Общински медиен център” – Дияна Желязкова. Именно на нея се разчита да улови всички топки подхвърлени от побратимената китайска страна, за да научим в пълен обем случилото се по време на поредното разменено гостуване. Желязкова дебютира на поста в контролната среща с другия побратимен отбор от Подолск (Русия). Запознати припомнят, че този мач бе подробно отразен в програмата на Телевизия Шумен.

За съжаление днес не сме в състояние да ви споделим подробности от програмата на гостуването на нашия отбор в Китай. Причината е, че поради тържествата по случай 60-та годишнина от победата на социалистическата революция в КНДР, приемащата страна още не е потвърдила конкретните параметри. Статистиката посочва, че правата за телевизионно излъчване на приятелската среща обхващат аудитория от 7 243 000 (населението на Джънджоу), като към тях се прибавят и зрителите на Телевизия „Шумен”.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

2 коментара

  1. С този отбор в историята ке влезем! Но едва ли телешефката ще може да свърши нещо друго, освен да си развее непраните гащи, щото със сигурност не знае откъде се държи камерата. Ако не беше рекламно лице на Шошо, щеше да търка още резервната скамейка на полумедийния си център, ама то при нея апетитът идва с парите :)
  2. Иване, вратар нямат тия нашите мочета. Що не си подадеш молбата? Може и да те включат? Пожелавам ти го ?

Добавете коментар

Щрак

Представянето

Vexell

В кадър

Фортисимо е нашият живот в Интернет.
преди 1 час from twitterfeed
Twitter
You are here: Home

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Шуменски Показател - електронен вестник

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414