ФортисимоКак беше булката?

Е-мейл Печат ПДФ

„И как беше булката?” Няма как да не ви зададат този въпрос, ако скоро сте били на сватба. Питат не толкова за булката колкото за роклята.

Естествено сватбените тоалети на младоженците и особено роклята на булката са в центъра на подготовката на всяка сватба. Може би сватбената мода е една от най-консервативните. Когато става въпрос за тоалета на булката – в 99 % от случаите това е рокля.

Девет от десет булки пък избират дългата рокля, нерядко придружена от шлейф, който шаферите да носят. Бегло прокрадващите се преди двайсетина години голи рамене вече се срещат при две от три булки. Леките цветови залитания към кремаво и т.н. цвят „слонова кост” твърдо са победени от традиционното бяло.

Напоследък доста младоженки избират було в различни вариации, което преди години беше недолюбван аксесоар. Отново присъстват ръкавиците, по-често тези без пръсти за по-голямо удобство.

Забелязва се и интерес към етно елементите в облеклото. Изобщо, традициите смело се завръщат.

В сватбарския бранш конкуренцията успя да направи чудеса. Заедно с традиционните, навлизат и все повече нови и необичайни елементи и решения – в организацията, аранжировката и най-вече във фото и видео заснемането. Фотосесиите са все по-нетрадиционни, смели и на неочаквани места.

Материалите в рубриката на fortisimo.eu „Моята луда сватба” доказват всичко това.


За fortisimo.eu – Мина Денева

 

1 коментара

 1. моята свадба бе приказна и искам да благодаря на Цвети и Ани за прекрасната украса и създедено астроение,без тях щеше да е сиво и обикновенно!опитайте и вие 0888925243 Цвети

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Моята луда сватба

Популярно от Моята луда сватба

Студио Трима

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Моята луда сватба

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Как беше булката?

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414