Фортисимо



Какво говорят за мъжете любимите им пози

Е-мейл Печат ПДФ

Жените много обичат да анализират части от нашето тяло или характер, за да ни поставят в рамките на определени клишета. От достойнствата ни произлизат прякори като Пожарникаря или Бонбона. Съдят за нашите креватни възможности по бельото, което носим.

Оказва се, че след като си легнат с нас пък оценяват нрава ни по позите, които обичаме. Странна работа са това, жените!

Започвам преразказа на дамските измишльотини с уговорката, че въобще не съм съгласен с тях. Ако сте на моето мнение – защитете ме с коментар отдолу.

Според дамите – тези от нас, които предпочитали кучешката, били по-назадничави. Не консервативни, а просто изоставащи в технологично и модно отношение. Тези господа вдигали коланите си над пъпа и често правели секс без да си събуят чорапите. Да, но пък били готови на всичко – от любов на открито до танци на полюлея. От друга страна – любителите на кучешката говорели само за дупета, а когато им предложиш смяна на позата те гледали така, сякаш си си загубила ума.

Мисионерът бил човек, който работи на държавна работа. През деня носел костюм, а през уикенда се занимавал със спорт и разходки из природата. Любителите на тази поза не били особено сексуални. Те започвали да водят полов живот след 19-годишната си възраст и не обичали експериментите. Плюсът идвал от това, че мисионерите са достатъчно романтични, за да искат да гледат момичето в очите, докато спортуват в леглото с него. Минусът обаче идвал от това, че той бил готов да се сърди, ако жените не отвръщат на погледа му.

Културистът. Чакайте да ви обясня. Естествено, няма такава поза, но според дамите фитнес маниаците имали навик да сменят позите на всяка минута и да демонстрират телата и възможностите си. Мускулестият любовник бил като шило, за да покаже колко го бива във всяко отношение. Понякога изглеждало така, сякаш не прави любов, а се бори. Плюсът за дамите бил, че ще изпробват много нови неща, а минусът – че предизвикателните пози можели да доведат до наранявания.

Йогистът! Той изглеждал доста неглиже. Не искал просто да лашка, а да се обвърже енергийно с дамата. Щял да ви говори за чакри и аури, справял се добре и с физическата част, само че след секса нямало да намерите какво да хапнете у тях, освен разни зърнени храни и ядки. Плюсът от връзката с йогист се наричал „множествен оргазъм”, а минусът – бързо писва от духовни трактати.

Най-добре ми е отдолу. Този бил мързеливецът, който гледа да се скатае от работа и никога не е стъпвал във фитнес. Не обичал да чисти, а стоял само пред телевизора или компютъра… Абе, схванахте картинката. Такива мързели били идеални партньори за строги господарки, които обаче в полунощ се превръщали в Пепеляшки. Ако не са те – нямало дори кой да измие чиниите.

За да не ставаме обект на женски анализи, решението е доста лесно. Не демонстрирайте предпочитанията си, а редувайте по-любимите си пози. И все пак – не много често, за да не ви сметнат за културист без мускули.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Сексът и градът

    Популярно от Сексът и градът

    Реклама

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Сексът, градът и още нещо

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Какво говорят за мъжете любимите им пози

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414