ФортисимоДа живееш с главата надолу

Е-мейл Печат ПДФ

Тази обърната къща се намира в Германия. Изглежда странно, но още по-странното е, че тя не е първата подобна инсталация в страната.

Новото тук е, че домът е първият обърнат дървен арт проект. Той е изграден отдолу – нагоре. А всяка стая в зданието е оборудвана с обзавеждане, което стои по тавана. Лудата къща (така се нарича постройката) се намира в зоологическата градина на Геторф и се състои от кухня, баня, дневна и спалня. Атракцията е отворена за посетители от началото на април.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

5 коментара

 1. Стояне, не се ли научи да мислиш преди да пишеш. Интересно ми е как биха построили тази къща от горе надолу. Голяма архитектурна мисъл имаш, няма що. Преди време четох статията ти за триизмерните чаши, които събираш. Моля те да ми покажеш една обикновенна двуизмерна чаша. Ти в средното си образование геометрия не си ли учил?! Преди да публикуваш нещо давай някой да ти го прочете и да ти оправи фактологичните грешки моля.
 2. Ми, знам ли, някак е логично да са я построили по нормалния начин и после да са я обърнали. Не е толкова трудно когато няма основи. Колкото до чашите... намерих въпросната статия, въпреки че беше трудничко - Има и триизмерни чаши. Първо, пише, че авторът не колекционира такиа мъгове и второто, не той е измислил името на продукта - 3D Coffee Mugs Pomm. Та, за финал да попитам: DDD, не се ли научи да мислиш преди да пишеш.
 3. Само да Ви върна въпроса, г-н Крумов - Не се ли научихте да четете?! (може и да не отговаряте - няма да си направя труда да го прочета)
 4. Твърде ми е смешно когато някой си позволява толкова лично да храни авторите, а и като добавим глупавите забележки – нещата стават съвсем жалки.
 5. Явно пичът с благозвучен ник нейм DDD хич не е наясно с "геометрията":D:D:D

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глобалното село

Популярно от Глобалното село

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още от Глобалното село

Щрак

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home Глобалното село Глобалното село Да живееш с главата надолу

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414