ФортисимоПобедителите от играта на Торнадо

Е-мейл Печат ПДФ

Играта на Торнадо разтърси Градската аматьорска лига по футбол и официалния й медиен партньор fortisimo.eu. След два неуспешни опита за пускането на анонимна анкета с въпроса кой е най-стилният отбор в първенството, се наложи да затегнем положението.

Така въведохме нова и по-сигурна форма за гласуване. Помолихме участниците в допитването, които ще осигурят нов спортен екип на любимия си тим, да играят честно. Е, молбата ни не беше съвсем уважена, но пък благодарение на техническите промени имахме възможност да следим кой и за кого се опитва да манипулира вота.

Интересното е, че и без да почистваме проучването от неправомерни гласове – победителят си остава един и същ. С най-сериозна подкрепа може да се похвали ФК БРЦК. За отбора са регистрирани 807 вота, но едва 200 валидни. На второ място в класирането е Скрита сила със 101 гласа и 31 анулирани. На трето място се нарежда отборът на Олимпико. Той получи 71 валидни вота и 24 невалидни*.

Най-упоритият опит за манипулиране на анкетата бе направен от фен на Абсент, който гласува с един и същ e-mail адрес почти 400 пъти. Поздравяваме го за търпението да въвежда нонстоп защитния ни код и да щрака неуморимо по страниците на fortisimo.eu. Забавно е, че отборът на Абсент отбеляза единадесет пъти повече нереални виртуални гола – отколкото реални.

Горди сме да отбележим, че градската аматьорска лига по футбол прерасна в национално виртуално състезание. Точно 1047 от гласувалите са попълнили полето „Град”. Шуменци са 543, варненци – 163, столичани – 50, а останалите 291 потребители ни изнесоха истински урок по география. В проучването са участвали хора от Монтана, Шабла, Дряново, Търново, Бургас и много други по-малки или по-големи градове в България.

1. ФК БРЦК – 200 реални гласа (607 невалидни)
2. Скрита сила – 101 реални гласа (31 невалидни)
3. Олимпико – 71 реални гласа (24 невалидни)
4. Абсент – 40 реални гласа (469 невалидни)
5. Механа Тракия – 33 реални гласа (3 невалидни)
6. Дрийм тийм – 7 реални гласа (0 невалидни)
7. Стройко – 12 реални гласа (0 невалидни)
8. Царството – 11 реални гласа (0 невалидни)
9. Стража махала – 4 реални гласа (0 невалидни)
10. Червената машина – 1 реални гласа (0 невалидни)

* - Играта на Торнадо имаше свои правила. Всеки вот трябваше да идва от валиден и уникален e-mail адрес. Бяха въведени и ограничения за пет гласа от всеки IP адрес.

 

3 коментара

 1. Благодаря, че уточнихте правилата за гласуването след като свърши анкетата, да бяхте уточнили правилата в самото начало - от IP може да се гласува по 5 пъти. Тогава щяхме да гласуваме за всеки член от семейството по 1 път !! Хайде живи и здрави до следващия път :)
 2. Правилата бяха ясни още в началото, а това с 5-те гласа е изкючително лигично. Нали се сещате, че можете да видите е-mail адресите на всички приятели във Фейсбук. Колко гласa са това ;) Пък и нали идеята е да се играе честно. С първите анкети феновете на клубовете доказаха, че са големи хакери. Аз благодаря за организирането на турнира. Беше забавно!
 3. Pozdravi na organizatorite na celiq turnir,unikalno izjivqvane si be6e.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Победителите от играта на Торнадо

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414