ФортисимоГАЛФ приключи с парти на стадиона!

Е-мейл Печат ПДФ

Отборът на „Царството“ вдигна купата на „Кейбълтел&Евроком“ в първото издание на Градската аматьорска лига по футбол (ГАЛФ) в Шумен. В Деня на Европа с официална церемония и награждаване на отличилите се отбори приключи най-интригуващото първенство по аматьорски футбол.

То предложи на участниците и публиката 55 мача от общо седем кръга. Организаторите на ГАЛФ – „Форте“ радио, Община Шумен и БФС дадоха висока оценка на първенството и останаха доволни от признанието на участващите отбори.

Представителят на генералния спонсор на ГАЛФ – „Кейбълтел&Евроком“ Христо Йорданов лично връчи купата на отбора на „Царството“ и обяви, че всеки от състезателите ще получи безплатен цифров пакет от телевизионните услуги на кампанията за срок от една година.

„Понеже съм убеден, че повечето от вас ползват нашите услуги и може би вече гледате цифрова телевизия, ние сме готови да заменим тази награда с безплатен достъп до платените ни канали за следващите дванадесет месеца“, заяви Йорданов. Той подчерта, че е особено щастлив от факта, че компанията е основен партньор на ГАЛФ.

Безплатен цифров пакет за срок от половин година получиха и вторите в крайното класиране – „Стража махала“. Отборите, които заеха първите пет места получиха по една от официалните топки на ГАЛФ осигурени от верига хранителни магазини „СВА“, а тези от призовата тройка се сдобиха и със стилни спортни фланелки от магазини „Daimond“ и „Allsport“.

Стражарите от „Стража махала“ отпразнуваха второто си място в лигата със специалната селекция вино на магазините за авточасти „Олимпия“.

ГАЛФ завърши с парти на открито, кутийка бира предоставена от Carlsberg и невероятния снакс с марката TORNADO. За саунда, поддържащ доброто настроение, се погрижиха експертите от парти агенция LUKY.

За fortisimo.eu от ученическия стадион Стоян Стоянов

 

2 коментара

 1. cheap accutane online 273 accutane sideoq buy 150 tramadol tablets 007286
 2. ultram cyq buying ambien >:-[ but xanax online overnight by fedex 998919 accutane 8-P

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ ГАЛФ приключи с парти на стадиона!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414