ФортисимоФаталните бивши!

Е-мейл Печат ПДФ

Темите на жълтата преса от седмицата сякаш бледнеят пред една внимателно прокарана тънка червена линия. Тази за фаталните бивши жени на известни мъже в България. „Елена Йончева се омъжи тайно?” – едновременно твърди и се пита „ШОУ” от първата си страница.

В статията се споменава, че 46-годишната бивша приятелка на бившия премиер Сергей Станишев е изритала бившето си френско гадже Стефан заради космат нашенец. Двамата са засечени да си джиткат в столичен МОЛ и да си купуват книжки от тамошната книжарница. Очевидно, че това е всичко, което „ШОУ” е успял да научи ‘щото на цяла страница претоплят старите клюки от живота на известната журналистка и подчертават, че името на новия любовник се пазело в тайна дори и от колежките в БНТ.

Виж „Уикенд” е крачка напред в клюката и от своята първа страница обяснява, че новият мъж в живота на Елена е архитект на име Пламен. И двата вестника са активирани да пишат от едни и същи папарашки снимки на двойката, разхождаща се в МОЛ, но „Уикенд” разказва за бурната любов на Йончева с по-младия от нея архитект от ВИАС, който бил и бивш служител на брата на бившия премиер.

Спазвайки тънката червена линия на темите от седмицата, но и собствената си редакционна политика „Галерия” слага на първа страница история за друга бивша на настоящ известен мъж. „Цветелина в дом за 4 млн. евро” пише вестникът, а корицата е илюстрирана със снимка на доведената щерка на Бойко Борисов – Веселина и допълнително заглавие: „Заради нея Стенли изяде шамари от премиера”.

На целите втора и трета страница „Галерия” ни залива с подробности за приказния живот на приказната Цветелина. Дамата заживяла в приказна сграда в центъра на София, която на всичкото отгоре била на няколкостотин метра от нейната банка. Това не е всичко. Домът на Цветелина бил почетно консулство на Исландия. Страната, за чийто почетен консул била избрана самата тя, по предложение на бившето правителство на Сергей Станишев. Това не е всичко. Дъщеря й Веселина, онази заради която Стенли ял шамарите на бате Бойко, кара суперлуксозно Ауди за 450 000 лева.

Като говорим за бившите жени и тънката червена линия на жълтите от тази седмица, няма как да пропуснем страниците в „Уикенд”, посветени на интимните връзки на най-известния арестант в страната – Алексей Петров. За старата му връзка с Надежда Михайлова, понастоящем Нейнска, вече е писано, но сега научаваме, че Трактора делял една постеля с бившия главен прокурор Никола Филчев. Изданието обяснява, че и двамата са били любовници на убитата ямболска адвокатка Надежда Георгиева.

На този фон ни се струва логично да подчертаем и разкритията за новото гадже на Слави Трифонов. Вярно, че мацето се води настоящо, а не бивше фатално момиче, като каките по-горе, но при Трифонов любовта изглежда мимолетна. „ШОУ” продължи упорито да души около дългия шоумен – откакто го засече на интимна вечеря с младо гадже в ресторант в Ловеч. Сега вече е ясно, че мацето е бивша гимнастичка на „Левски Спартак” и настояща балерина в „Магаданс”. Не стига, че е от екипа на шоуто и така Трифонов нарушава собствените си заповеди за оная работа и мястото откъдето си вадиш хляба, но хубавата Илияна уж била и омъжена. „ШОУ” разказва, че от скоро и то за световния шампион по бойно самбо Борис Величков.

Това е уважаеми читателю! Поуката от седмицата е, че по правилата на „глухарчето” и бившите в живота ни жени могат да послужат за орезиляването на днешния публичен образ. Фаталните бивши! 

За fortisimo.eu –10.05.2010 –16.05.2010 г.
Снимки: beauty.bg, kliuki.bg, frognews.bg

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Фаталните бивши!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414