ФортисимоДа срещнеш принца в дискотеката

Е-мейл Печат ПДФ

В този брой на fortisimo.eu ще ви представим една млада двойка от Велики Преслав. Всъщност Йорданка и Светомир са семейство съвсем отскоро.

Те са сключили брак едва преди месец. И двамата са родени и израсли във Велики Преслав и очевидно обичат своя град. Това личи от разказа на Дани, който ви представяме.

„Казвам се Йорданка и съм от град Велики Преслав. Моят съпруг Светомир също е от прекрасната ни стара столица. Двамата сме родени и отраснали тук. Запознахме се преди 4 години. Цял живот ще бъда благодарна на хората, които ни запознаха.

Бях на рожден ден на моя приятелка в една дискотека, стана късно и другите от компанията си тръгнаха, но ние двете решихме да останем още малко. Явно съдбата е имала пръст в това, защото Светльо се появи с един негов приятел. Покани ме на танц, почерпи ни с шампанско, беше мил жест от негова страна, но аз не го приех на сериозно.

Реших, че просто иска да ме впечатли. Нещо обаче ме караше да мисля постоянно за него, може би защото му бях дала телефонния си номер, но той не ми се обади. Почти го бях забравила, когато все пак ми звънна и ме покани да излезем. Приех без да се замислям. Когато дойде да ме вземе и се качих в колата просто забравих ума и дума.

Може би ще прозвучи смешно, но имах чувството че видях принца от приказките, който си пийваше кисело мляко. Беше невероятна вечер, а той се държа много джентълменски.

Както всяко момиче, и аз съм си мечтала за приказна българска сватба с бяла рокля. Искахме да узаконим нашата връзка пред Бога и пред всички приятели. За мен Светльо е мъжът на живота ми, затова държах да сключим брак, за да знаем че сме свързани завинаги.

Пък и как да му откажа, като ми предложи да се оженим точно в Деня на влюбените Свети Валентин... Сватбеният ни ден мина толкова бързо, че не разбрах кога стана всичко. Беше страхотно, все пак ние се бяхме потрудили, за да стане сватбеният ни ден вълшебен. Всъщност, късно започнахме подготовката за сватбата, все си казвахме, че има време, в последния момент избрахме много от детайлите, но така стана най-добре.

За музиката поканихме “Виевската фолк група”. Моят съпруг много държеше да са те и не съжаляваме. Направиха сватбата ни толкова жива и пълна с танци и игри. Признавам, че за украсата не знаехме какво искаме, но когато влязохме в ресторанта бяхме приятно изненадани. Всичко беше невероятно красиво. Нямаше как да не се чувстваме като принц и принцеса. Приятелите, познатите и роднини ни се забавляваха. Това беше важно за нас, искахме всичко да мине идеално и го постигнахме!”

Дани и Светльо не крият, че на първо място в семейните им планове и мечти сега стоят децата. Убедени са, че ще се справят с всичко – и с деца, и с кариера. Екипът на „Фортисимо” от сърце им желае щастие. С нетърпение очакваме продължението на историята на семейство Атанасови.

Fortisimo.eu благодари за съдействието на „Парти агенция PG” – Велики Преслав

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Да срещнеш принца в дискотеката

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414