ФортисимоИнтернет портал с всичко за вашата сватба

Е-мейл Печат ПДФ

Младите хора в Шуменско, решили да сключат граждански брак, ще имат възможността да се възползват от съветите на нов приятел. В мрежата заживя първият сватбен портал – www.svatbashumen.com, съобщава fortisimo.eu.

Сайтът си поставя за цел да подпомогне двойките, като събере на едно място и обобщи всички сватбени услуги, предлагани в региона. Освен това проектът разполага със забавни и същевременно много полезни помагала за кръстника или други участници в ритуала, които биха искали да отправят специален поздрав към новото семейство. Ако ще ставате кръстник и вече сте загубили съня си в търсене на оригиналното слово можете да си отдъхнете. Ние останахме впечатлени от предложенията на www.svatbashumen.com.

Сватбеният портал на региона съдържа услуги разпределени в 16 категории – ритуални зали, църкви, видео и фото заснемане, ресторанти и какво ли още не. Освен справочната информация в портала има и полезни съвети за актуалните модни течения при провеждането на ритуала или избора на фотограф и видео оператор. Предполагаме, че в най-скоро време този сайт ще разполага с богата фотогалерия на щастливи младоженци.

„Нашата цел е тук да се намерят отговорите на всички въпроси, които вълнуват хората при организирането на сватбения ден или семейния празник“, заяви за fortisimo.eu администраторът на първия сватбен портал Даниел Труфчев.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Интернет портал с всичко за вашата сватба

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414