Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


И fortisimo.eu обича спорта!

Е-мейл Печат ПДФ

Министерството на физическото възпитание и спорта и Българският спортен тотализатор, заедно с Ghetto Productions заснеха и представиха преди два дни уникален клип в подкрепа на българския спорт.

Парчето е изработено по поръчка на министерството, като в създаването на музиката са замесени Ghettoman и композиторът Димитър Гетов. В песента взимат участие някои от изпълнителите на Ghetto Productions – Били Хлапето, Камората, Мечока, IMP и Трафик.

Видеото към „Живота е игра“ е със специалното участие на световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, вратарят на националния ни отбор по футбол Георги Петков и футболната легенда от близкото минало Джони Велинов. В клипа ще видим и един от най-добрите забивачи по уличните баскетболни игрища Владимир Николов – Фифти, както и деца от школата на БУБА Баскетбол, а близнаците Радослав и Борислав от футболната школа на Левски се превърнаха в символа на младите таланти.

Обичаният актьор Тончо Токмакчиев допринесе за артистичното настроение във видеото. Припевът към „Живота е игра” е поверен на мега талантливата композиторка и изпълнителка Жени Джамбазова, за която Ghettoman казва, че с нейния силен и топъл глас, тя си е едно истинско явление в българската музика.

Премиерата на „Живота е игра“ бе на 14 май в ефира на БНТ, а ние решихме да ударим рамо накампанията, като насочим вниманието ви точно днес когато е професионалния празник на всички работещи в сферата на спорта в България.

Този ден е обявен за такъв през 2006 г., защото в далечната 1894 г. имено на 17 май в България пристигат първите учители по физическо възпитание от Швейцария. Тяхната мисия е да положат основите на спорта в страната ни след Освобождението. За първи път в България швейцарците внасят футболни топки и различни уреди за гимнастика.

Те основават и емблематичната гимнастическа организация "Юнак".

Екип на fortisimo.eu

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично И fortisimo.eu обича спорта!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414