Фортисимо



Перфектен грим с 24 часова защита!

Е-мейл Печат ПДФ

Днес ви предлагаме перфектен грим, който ще си остане на мястото за поне 24 часа. Минералният грим е съчетание на продукти с изключително високо качество, които не съдържат изкуствени оцветители, химически добавки, консерванти и мазнини.

Минералният грим е естествено продължение на грижите за кожата: запазва оптималното равнище на хидратация, осигурява защита с фактор SPF 15 от UV лъчи и предпазва лицето от вредните външни фактори през целия ден. 100% натурален, подходящ за всеки тип кожа, за всяка възраст, за всички сезони: не задръства порите, не изсушава сухите участъци, матира лъщенето и предпазва крехките зони. Идеален за прикриване на петна, капиляри, сенки, белези или акне. Това е единствения грим, който е толкова чист, че може да се постави непосредствено след лазерно третиране, дълбок пилинг с дермоабразио или химически пилинг.

Започнете с минерален фон дьо тен на прах на Natural Mineral Foundation. Невероятна по своята уникалност копринена пудра с троен ефект: фон дьо тен, коректор и пудра 3 в 1. Нанася се лесно и бързо, перфектно покрива петна, бръчки и неравности. Изглажда порите, без да ги запушва. Разработен е в 16 натурални тона. Нанесете с гъбичка върху добре хидратирано лице.

Следва компактен минерален фон дьо тен Mineral Compact Foundation. Тази специална формула съчетава оптималното покритие на минералите с матиращия финиш ефект на оризовата пудра. 7 нюанса в елегантна опаковка с огледало и апликатор. Позволява бързо освежаване с един жест по всяко време.

Следват минералните сенки на прах Crushed Mineral Eye Shadow, които предават дълготрайност и отлично подчертават естествения блясък на очите. 16 фантастични цвята с мат или перлен отенък.

Палитрата от нюанси и цветове е богата, както е богата палитрата на планетата Земя. Всичко това превърна минералния грим в грим №1 на звездите от Холивуд и гримьорите от световните телевизионни канали.

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Ново от Красива и здрава

    Популярно от Красива и здрава

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Перфектен грим с 24 часова защита!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414