Фортисимо



Лични драми завладяха родните таблоиди

Е-мейл Печат ПДФ

Във фокуса на вниманието на „жълтата” преса от изминалата седмица очевидно са личните драми. Като казваме „драми” използваме понятието в по-разширен план. Видно е обаче, че тези дни не се говори толкова за организирани престъпни групи или властта, като цяло – а става дума за личните истории на хора от шоу бизнеса, политиката и престъпния свят.

„Уикенд” забива телевизионерката Гала изваждайки като чело интервюто с бившата съпруга на настоящия й любим Стефан (ох, че сложно). „Гала отне бащата на бебето ми” заявява 32-годишната Росица Николова и на две страници огорчено разказва личната си драма от която става ясно, че водещата „На кафе” е била активна в свалката. Откровенията на Росица очевидно са провокирани от други твърдения в „жълтата” преса преди седмица. Те бяха по посока на това, че Гала и Стефан се загаджили след като разбрали, че половинките им вече са свършили тая работа. Чрез „Уикенд” бившата жена на Стефан не просто слага край на този слух, но очевидно иска да разкрие допълнителни черти от характера на популярната водеща, показвайки грубичък SMS с текст : „Ти си злобна, саркастична и пошла.”

На първата страница на „ШОУ” тази седмица се мъдри друга лична драма с елемент на ужас. „Братът на Ивайла Бакалова убил проститутка?” пише в познатата за този вид журналистика стилистика. Имаме предвид изпляскването в заглавие на твърдение, което поради факта, че не може да бъде доказано се омекотява с въпросителен знак в края на изречението.

Антоний влезе във фокуса на общественото внимание с участието си в семейния Биг Брадър и това както винаги става повод да възкръснат всички грозни легенди за миналото на съответния персонаж. В случая историята разказва бащата на Ивайла и Божидара – Божидар Бакалов, който както знаем от тяхното участие в шоуто, е в крайно лоши отношения  с красавиците. Тънката нишка в страшната драма води до убеждението, че братята на момичетата – в края на 90-те Апостол и Антоний са убили жрица на любовта, след което продали и собствения й апартамент.

Модата на личните истории тресе и първата страница на „Галерия” – където е публикувана снимка на третия Маргин с печат „Сензация”. Ние първо се шашнахме, че има и трети, но се успокоихме, че се вижда края на броенето на членовете на това семейство. Последно – трима братя и една сестра. Според редакцията на „Галерия” обаче, сензацията се крие в подозренията на журналистите, че средния брат Димитър напоследък се е трансферирал от Пловдив в София – най-вероятно с цел да спасява фамилната бизнес империя.

Поради престъпно незнание тази лична драма не ни впечатли чак толкова и затова ще фокусираме вниманието ви към друга снимка от първата страница на „Галерия”. Вече е публично известно, че вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов е близък приятел на големия български певец Веселин Маринов. От снимките в „Галерия” обаче, ще стане ясно за колко близко приятелство става дума. Политикът и певецът се плицикат в басейн във Велинград, прекарвайки семейно уикенда.

Впрочем по Гергьовден Цветанов даде интервю по телефона за „Неделя 150” и от околните шумове влезли в ефира на БНР, разпознахме че министъра е на някакъв басейн. Сега вече знаем къде и с кого.

Последното пък ни кара да ви дадем един съвет. В случай, че се нуждаете от обективна информация се налага да четете не само „жълтите”, но и другите медии и да навързвате фактите. Задължително е да оставате и винаги критични към поднесения материал. 

За fortisimo.eu – 17.05.2010 – 23.05.2010 г. (Снимка: bigbrother.bg, bnt.bg и actualno.com)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Лични драми завладяха родните таблоиди

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414