ФортисимоГрешка, грешка! Обърках страната!

Е-мейл Печат ПДФ

В репортаж на телевизията на Ватикана, по повод визитата на министър-председателя Бойко Борисов, бе съобщено, че папа Бенедикт XVI е приел македонска делегация. В началото на официалната визита на Борисов в Италия на летището Чампино домакините бяха обърнали наопаки българското знаме, което се развяваше заедно с италианското и знамето на Европейския съюз. При вида на българските журналисти, които се втурнаха да снимат протоколния гаф, домакините най-напред опитаха да ги отпратят към сградата на летището и да ги спрат да снимат знамето, обърнато като за война. След това спешно го свалиха и издигнаха отново, вече правилно с белия цвят отгоре. Секунди след това по стълбичката от правителствения самолет слезе министър-председателят Бойко Борисов и водената от него българска правителствена делегация.

В репортаж на телевизията на Ватикана, по повод визитата на министър-председателя Бойко Борисов, бе съобщено, че папа Бенедикт XVI е приел македонска делегация.

В началото на официалната визита на Борисов в Италия на летището "Чампино” домакините бяха обърнали наопаки българското знаме, което се развяваше заедно с италианското и знамето на Европейския съюз. При вида на българските журналисти, които се втурнаха да снимат протоколния гаф, домакините най-напред опитаха да ги отпратят към сградата на летището и да ги спрат да снимат знамето, обърнато като за война. След това спешно го свалиха и издигнаха отново, вече правилно с белия цвят отгоре. Секунди след това по стълбичката от правителствения самолет слезе министър-председателят Бойко Борисов и водената от него българска правителствена делегация.

Информация: btv.bg/БГНЕС

 
Сподели във Facebook

Ново от Щрак

Популярно от Щрак

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Щрак

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home Щрак Щрак - Архив Грешка, грешка! Обърках страната!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414