ФортисимоНаръчник за непохватни мъже

Е-мейл Печат ПДФ

Достатъчни са чифт голи гърди и/или хубаво дупе и вече сте „заредили” пушката; така да се каже – в пълна бойна готовност.

Но, драги господа, нежната част от тази планета се нуждае от малко повече усилия...

Важно е да умеете да предразположите своята избраница за похотливи забавления. Като начало добра работа вършат думите – комплименти, съдържащи закачливо послание („Толкова си сладка, че с удоволствие бих те изял”). Друга важна част са нежните милувки, прегръдки, докосвания, галене... Всичко това ви гарантира попадение на по-късен етап (още същата вечер)....

Да предположим, че сте стигнали онзи момент, в който сте насаме. Със сигурност страстта напира в панталоните ви, но запазете самообладание. Не се нахвърляйте на своята любима като гладен звяр.

Целувките – те са много важна част от прелюдията; навсякъде! – устните, врата, двойката „близначета”, коремчето... Не избързвайте със най-сладкото парченце от „ястието”. Накарайте вашата избраница да трепери от желание (за това ваше старание ще бъдете щедро възнаградени).

След като „градусът” се повиши достатъчно – можете да експериментирате с леко хапане, драскане... Можете да пристъпите към „черешката”. Бъдете нежни, внимателни и действайте палаво.

Можете да включите в играта и сръчните си ръце, докосвайки други чувствителни зони от тялото на дамата...

След тази порция умело подбрани ласки можете да встъпите в действие. Приятно изкарване.

За fortisimo.eu – Ваня Тенева

 

2 коментара

 1. Моля редакцията да се погрижи да намери някой доброволец да задоволи авторката. Иначе четенето ни тук ще се ограничи само до името на автора.
 2. Май някой нескопосоно лъска бастуна или потърква черешката, четейки това и някак си в незадоволеността си напада авторката. Хора всякакви....особено тези, които си мислят, че сексът е просто "вкарване" и могат да си използват члена за кука, вместо за "атрибут". Четете и се учете, че от толкова "добри любовници" светът е станал "еднополюсен".

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Наръчник за непохватни мъже

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414