Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Как да спечелим шестица от тотото?

Е-мейл Печат ПДФ

Спортният тотализатор отново се превърна в тема номер едно в бедната ни държава. Фабриката за мечти обяви джакпот от 2 165 000 лв.

Заради рекордната (за годината) сума много хора хукнаха към тото пунктовете. Ако и вас ви блазни цифрата – днес е последният ви шанс да изпитате късмета си. Естествено, има вероятност никой да не уцели печелившите числа от играта „6 от 49”. Така в неделя ще ни очаква още по-голям стимул за бърза печалба.

Интересът към джакпота е огромен, но масово хората не вярват, че ще го спечелят. Ще кажете, че са реалисти, тъй като възможността за познаване на всички шест цифри е 1 към 13 986 813. Но пък в края на краищата, защо правим нещо, без да вярваме, че има смисъл в него? Днес аз също ще попълня един фиш и ще спазя част от съветите на нумеролози и заклети фенове на хазартната игра, които са печелили неведнъж. Ще споделя и тактиките с вас. Не съм егоист ;)

Хората, които изследват числата, казват, че е хубаво да впишем цифрите 9 (заради сбора на 2 + 7 от днешната дата). Не е лоша идея да посочим и 5 (като символ на месеца). Добър коз е също числото 4, 8, 2 и 10. Печеливши попадения са рождените дати, на нас и най-близките ни хора. Трябва да заложим и на любимите си числа. Нумеролозите съветват още да се вслушаме в интуицията си и да заложим на спонтанни импулси.

От друга страна опитните играчи използват постоянна комбинация от цифри, и твърдят, че чисто математически шансът им за успех се увеличава. Не съм компетентен по темата, но ми се струва, че нещо й куца на тази теория – чисто логически.

Много разпространени са още две практики. Първата се нарича „игра на окончания”. В нея ако започнете с 2, трябва да продължите с 12, 22, 32 и 42. Другият план за победа носи името „плюс-минус”, а схемата се разгръща и на трите колонки. Ако започнете с 3 в първата колона, във втората трябва да впишете 4 (3+1), а в третата 2 (3–1). Принципът се прилага за всичките 6 числа от първата колона.

Късмет на всички и умната! С големите пари идват и големите отговорности.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов (снимка: e-vestnik.bg)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Как да спечелим шестица от тотото?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414