Фортисимо



Георги Илиев е спал с жените на всички!

Е-мейл Печат ПДФ

Проследявайки летежа на цветовете на глухарчето от тази седмица стигаме до извода, че бившият шеф на ВИС Георги Илиев е спал с жените на всички по-големи бизнесмени от 90-те.

За една от забранените любови на разстреляния в Слънчев бряг висаджия „Галерия” отделя дори първата си страница. „Кюлева любовница на Георги Илиев” пише вестникът публикувайки и снимка на хубавата жена на Емил Кюлев, който пък бе разстрелян в София. Материалчето по-скоро е посветено на информацията, че госпожа Кюлева разпродава парчетата от бизнес империята, която наследи, но в черно каренце е отделено внимание и на интимния й живот. Точно там източници на „Галерия” са разказали, че преди години между Весела и Жоро се разгорял дискретен флирт. Двамата често се срещали в хотел „Дюн” на Слънчев бряг. „Покойният Кюлев научил за изневярата и това смразило докрай и без това обтегнатите му отношения с висаджиите”.

Далеч по-драматична изглежда друга забранена любов на Георги Илиев, поне според разказа на „ШОУ”. Източници на изданието твърдят, че Жорката е бил в главната роля на сериала „Бий ме обичам те”, като ступвал и преспивал с жената на друг известен бизнесмен, който по-късно също бе разстрелян в София – Илия Павлов.

Дарина Павлова съвсем оправдано заема и челото на броя на „ШОУ” след като в началото на седмицата лъсна от телевизионния екран насред срещата на премиерите на Италия и България – Силвио Берлускони и Бойко Борисов. Впрочем отразяването на подобно жълто събитие през официалната преса си е невъзможна задача. Като си е „жълто”, то си е „жълто”. Даже се размечтахме, че на сюжета липсва съпругата на френския президент Никола Саркози – Карла Бруни, за да стане картинката пълна. И докато мечтаем – четем, че според „ШОУ” Павлова била наричана от италианските журналисти: „новата Карла Бруни”. На две страници вестникът разказва, че „Дарина се омъжва за 10 милиарда долара!”. В по-малко каре, не е пропуснат и бюлетинът на предишните интимни партньори на бившата актриса. Така засичаме и авантюрата й с Георги Илиев.

„Подземният бос си уреждал рандевутата с г-жа Мулти в тайна стая в своята дискотека „Домби”. Главният дори не криел аферата си с казанлъшката омайница, която според мълвата си била загубила ума по него. Градската легенда от онова време носи, че при една от срещите им той умишлено разкъсал бутиковите дрешки на Дарина и верижката на часовника й – според едни от страст, а според други – защото го ядосала, като не се появила навреме на повикването му.”

Какво нещо е бил животът на богатите българи през 90-те години значи? Рискуват, печелят едни милиони дето не е за разказване как става, вземат засукани каки, които имат вземане даване с Георги Илиев, и накрая всички изчезват. На бял свят остават само богати вдовици.

Единствено в „Уикенд” можете да прочетете информация за мистериозната смърт на 51-годишния Иван Ставрев. „Масон №1 отровен?” се пита и твърди едновременно изданието, като разказва, че в ложата от известно време съществувало силно напрежение – поради близостта на някой от братята с Алексей Петров.

За fortisimo.eu – 24.05.2010 – 30.05.2010 г. (снимки: razkritia.com, vip-bg.info)

 

1 коментара

  1. Можел, чукал ги е. Като има такива евтини парцали мъжете да ги гледат ли ?

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глухарче

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Глухарче

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Глухарче Глухарче Георги Илиев е спал с жените на всички!

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414