ФортисимоПечелите! Сватба.

Е-мейл Печат ПДФ

Позитивните новини в живота ни не са чак толкова много. Икономическа криза, безработица, куп житейски неуредици и какво ли още не... Логично е да търсим причини да продължим да се усмихваме и да гледаме напред с оптимизъм.

Може би именно заложената у всеки човек склонност да търси и вижда и добрите страни на живота е причината за огромния интерес към рубриката „Моята луда сватба”, която през всичките осем месеца след старта на електронното списание fortisimo.eu се чете с интерес и стана рубриката, в която читателите са най-честите съавтори.

От 1 юни ви предлагаме нова възможност да станете главни герои в „Моята луда сватба”.

Пиши до нас и спечели в конкурса „Моята луда юлска сватба”!

Ще правите сватба през юли и нямате идея как да я организирате? Парите не достигат и все още не сте мислили за водещ и украса? Отегчават ви традиционните сватбени решения?

Парти агенция „PG”, fortisimo.eu и „Форте” радио предлагат да ви помогнат да овладеете хаоса в предстоящото ви сватбено тържество. При това напълно безплатно като участвате в нашата лятна игра „Моята луда юлска сватба”. За участие в играта е необходимо да спазите три прости условия: изберете сватбен ден през юли, резервирайте заведение в обхвата на „Форте” радио и най-важното- пишете ни на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Имате точно един месец – до 29 юни включително. В последния ден на юни в ефира на „Форте” радио ще изтеглим двойката с най-голям късмет. Ангажимент за водене и украса на сватбеното ви тържество в избран от вас ден на месец юли поемат младите и амбициозни собственички на Парти агенция „PG” Цветелина Александрова и Милена Иванова.

Пишете ни и имате шанса да спечелите нашата награда – организация, украса и водене на най-лудата юлска сватба в Лудогорието!

Електронното списание fortisimo.eu благодари за съдействието на „Парти агенция PG” – Велики Преслав.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Печелите! Сватба.

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414