Фортисимо



Бебетата ускоряват сватбите!

Е-мейл Печат ПДФ

Днес ще ви разкажем за една двойка, която няма страх от „фаталните” дати. Сватбата на сем. Русеви на 13 март поставя началото на съвместния живот на Петина и Росен. Петина е от Велики Преслав, а Росен от Шумен.

Съвсем скоро младото семейство очаква първата си рожба. Не се съмняваме, че Петина успешно ще съчетае отглеждането на дете и обучението си в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, така че пред младото семейство въпросът: деца или кариера, не стои. Очевидно няма „или” – всичко ще върви заедно. Ето и разказа на Петина, придружен от снимки на двама лъчезарни млади хора, на които екипът на fortisimo.eu искрено желае щастие.

„С Росен се запознахме в една дискотека във Велики Преслав. Нашата любов пламна почти от пръв поглед. Допаднахме си още повече, когато дойдох да живея при него в Шумен.

Планирахме сватба за септември, но съдбата реши друго- оказа се, че чакаме дете и се наложи да ускорим нещата. Така сключихме брак на 13 март.

За нас сватбеният ден остава нещо незабравимо, неописуемо, прекрасно... Сватбата стана по-хубава, отколкото някога сме си я представяли. Всичко беше чудесно!

Дали съм се чувствала специална? Разбира се – в бяла рокля, красива прическа и любимия мъж до мен! Като истински принц и принцеса. Беше толкова хубаво, че на моменти имах усещането, че съм в приказка, в страната на сънищата. Този месец очакваме дете, а едновременно съм студентка редовно обучение в Шуменския университет и не мисля да прекъсвам. За мен са много важни и двете неща- и детето, което е на път, и обучението, което след като завърша ще ми даде начален старт в кариерата!”

Fortisimo.eu представи сем. Русеви

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Моята луда сватба

    Популярно от Моята луда сватба

    Студио Трима

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Моята луда сватба

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Бебетата ускоряват сватбите!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414