Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Световното по футбол – криза и възможност за жените!

Е-мейл Печат ПДФ

Какво да се прави, ще трябва да преживеем този период. Ето няколко идеи, с които не само да го преживеете, а да го прекарате страхотно.

1. Най-важното е да умеете да се забавлявате сами. "Отпишете" половинките си от картинката. Сега е идеалният момент да прекарате повече време с приятелките си... на почивка в чужбина. Или по родното Черноморие. Предимствата на почивката по женски са много – отдих, тен, и още нещо...

2. Ако почивката ви се струва прекалено крайна мярка, или просто нямате финансовата възможност или време, добра идея е женската диско вечер. Съберете се, побъбрете на спокойствие, изпийте по няколко коктейла и след това отидете на клуб. Само вие си знаете какво ще правите там...

3. Излезте на шопинг терапия. Купувайте си... много и от всичко. Съсипете финансовото състояние на запалянкото. Нищо не пречи да си купите онази готина блузка с голямо деколте и готината поличка със скромната дължина от 25-30см. Също така хубава работа ще ви свършат и онези сандалки с неимоверно високия ток, като всичко това можете да употребите при изпълнението на точка 1 или точка 2.

4. Отидете на масаж. Проучете наличните в града СПА-центрове, изберете си екзотичен масаж с шоколад например, както и екзотичен... масажист. По желание можете да вземете приятелките си с вас.

5. Ако не сте редовна посетителка във фитнес залата, сега е моментът да започнете. Ходете често, стойте по много и си изкарвайте скритата (а може би открита) неприязън към Световното на уредите. Със сигурност тренировките ще имат положителен ефект не само върху фигурата ви, но и върху емоционалното ви състояние.

6. Ако имате проблеми в работата – незавършен проект, неизпълнени задължения – сега е времето да пооставате на работното си място и след приключване на работното време. Точно в този период "Фенът" едва ли ще забележи липсата ви, така че можете да се потрудите на спокойствие...

7. Отделете време за хобитата си, които от толкова много време не сте практикували – рисуване, музика, колекциониране на различни неща, флирт с готини гаджета, които не следят Световното...

Всяка ситуация има своите добри страни, всичко е въпрос на гледна точка. Благословете всички запалянковци и се отдайте на забавления в този период, докарващ половинката ви до състояния като транс, глухота и слепота (за всичко останало, освен мача по телевизията).

За fortisimo.eu – Ваня Тенева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Световното по футбол – криза и възможност за жените!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414