ФортисимоУдар под кръста с вибратора!

Е-мейл Печат ПДФ

Потресена съм! Не мога да повярвам. Имало равенство между жени и мъже – пълна лъжа! Чудите се какво е това нещо, което е предизвикало такова огромно възмущение у мен ли? Сега ще ви споделя.

Евро депутати, загрижени за екологията, са на мнение, че производството на стоки от PVC материал трябва да се забрани. PVC-то било вредно за природата. Стоките, които депутатите споменават като най-вредни са мобилните телефони, бялата техника (в частност миялните машини – което пак си е насочено срещу жените) и… вибраторите.

Хайде сега, кажете ми, че това не е лично! Кажете ми, че не е с цел да се засегнат жените. Драгите господа се уплашиха, че жените са много по-независими от преди и често и те търсят само секс. Предпочитат да го направят със секс играчката си, вместо цяла вечер да слушат излиянията на някого. Мъжката част от населението се уплаши.

Решиха да ни ударят по слабо място. Това си е удар под кръста. Просто не е честно. Но решение на проблема винаги има. Уважаеми депутати, не си мислете, че толкова лесно можете да ни сломите. Ще има много протести за това ваше изказване, не дай Боже, ако решите да го въведете в законова сила.

Пък и съм абсолютно сигурна, че ще се намери друг материал, от който могат да се произвеждат тези секс(и) играчки. Вибраторът е с дълга история. Появил се е на бял свят преди повече от век. Първоначалното му предназначение е било лечението на хистерия у жените – състояние на нервност, раздразнителност, безпокойство. Състояние, причинено поради липсата на (качествен) секс.

Ако сега ЕС забрани производството на това средство за прогонване на депресия, мъжете ще трябва доста да се потрудят, за да не се стовари на главиците им женската (х)истерия.

Доста мъже не знаели (и все още не знаят) как да доставят оргазъм на дружката си по легло. Когато използва вибратор, всяка една уважаваща себе си дама, може да постигне това и сама. Така вибраторът спестява на господата много усилия и недоволни физиономии от страна на дамите. При всички положения, има предимства и за двете страни.

А и към днешна дата жените не използват „приспособлението” самостоятелно, доста двойки играят със секс-играчките заедно.

(Статията е намерена в www.newsoftheworld.co.uk)

За fortisimo.eu – Ваня Тенева

 

11 коментара

 1. Хахахаха , сериозно ? Това статия ли го наричаш , това нещо е за някой затънтен блог само опорочаваш хубавия сайт с твойте женски прищявки и глупости. Поне се посмях от сърце , няма видими следи за оправия при вас.
 2. Вен, разбирам огорчнието ти, но статията не е направена с цел опорочаване, и си има хора, които да преценяват дали опорочавам нещо или някого. По отношение на "статията" смятам, че е достатъчно ясно, че в нея има голяма доза шега. Напълно нормално и естествено е да се подкрепят кампании, свързани е екологията. Но явно душевното задръстване, от което страдаш, придружено от двете ти мозъчни клетки, не ти позволява да усетиш някои тънкости. Лошо за теб ;)
 3. Не съм знаел, че вибраторите са толкова важни за женската независимост. Но не знам дали Ваня Тенева прави връзка с една друга забрана на пластмаси - използвани в детските играчки, които също имали лошо влияние върху хормоните и техния баланс и от които също може да се получи безплодие. Но важно е да не взимаме играчките на големите .... ъъъ, "жени", пък за децата - много ясно. И ми става фаворит за днес "...всяка една уважаваща себе си дама...." може да се самооправи. Бе то и всеки самоуважаващ се мъж го постига, но имам проблеми с жени, които ми казват - защо да съм отгоре, отдолу е толкова по-приятно и нищо не трябва да правиш.... На тях им желая искрено само с екологично чисти вибратори да имат работа... но не такива с човешки произход. То тая работа секса... е за двама... работа, не само за "НЕГО".
 4. Статията е забавна... това е! Стига сте се втелявали.
 5. Вибраторите не са откритие на съвремието. Ровейки се в историята и най-вече в археологията , човек научава как са живеели хората преди нас . Какво им е харесвало и още много интересни неща като това по-долу : "Издялан и полиран фалос, открит в пещера в Германия, е едно от най-ранните изображения на мъжката сексуалност, откривани някога, цитира Би Би Си германски археолози. Откритият предмет е от камък, дълъг 20 см, с диаметър 3 см и според датировката е на около 28 000 години. Той се състои от 14 елемента, които археолозите възстановявали един по един. Според учените от университета в Тюбинген размерът му подсказва, че вероятно е изпълнявал някаква роля в сексуалните актове на хората от Ледената епоха ." Май ни е грешна преставата , че в онези далечни години са живеели полудиви човекоподобни
 6. Освен боравенето с вибратори, има къде по-забавни занимания : Знаете ли че, оралните контакти, сред които и френската любов, са измислени от древните гърци. Много хора наричат оралния секс "френска любов", но орално-гениталните контакти са измислени не от французите, а от древните елини. От тях са разбрали за този начин на полово общуване също така и древните индийци и китайците. В тези далечни времена гръцката аристокрация предпочитала оралния секс пред обикновеното полово сношение, което било смятано за не много приятна необходимост за продължаване на рода. Така че нашите представи за древна Елада и нравите й са доста далече от действителността. Тогава нравите били доста разпуснати. Например там публичната мастурбация не е била забранена. Известният на всички Диоген по разкази на съвременниците му се занимавал с това направо на пазара. Факт е например, че хомосексуалните отношения в древна Гърция са се смятали за продължение на мъжката дружба. Подобни отношения между възрастни и момчета са се разглеждали като настойничество и били широко разпространени. Например в Спарта всяко момче между 12 и 16 години си имало покровител, чиято бойна слава се разпростирала и над момчето. Заблудата на много хора е в това, че по паметниците на културата съдят за живота на народите, чиито представители са създавали тези паметници. Но много често най-великите творения на изкуството и философията не се създават през най-добрите времена в историята на човечеството. За ужас на нас, съвременниците... Ето ви един френски анектод: " Една французойта пита друга:- Виждала ли си някога очите на мъжа си по време на орален секс? - О, да - отговорила другата - веднъж правех минет. Боже, какви очи имаше мъжът ми, когато неочаквано влезе в спалнята!!!" Мдаа, въпреки всичко трябва да престанем да обвиняваме французите за разпуснатите нрави. Може би заради тази грешна представа оралният секс се "слави" и като "френска любов"
 7. [img][/img]
 8. Доста инфантилна статия. Отношението на авторката към коментатора вен е недопустимо. Един начинаещ журналист би трябвало да умее да чете и критика, без да отговаря с лични обиди. Поведение на фрустрирана жена, на която са спрели от производство любимата марка вибратор.
 9. Чета втора статия на Ваня Тенева и се хващам за главата, тази жена е сбъркана на тема полова дискриминация, чудя се дали има нещо за което може да говори без спомене за неравенството между половете и "гадните" мъже.
 10. Ванче, споко ве, пиле онеправдано - краставиците и бананите нема как да ги забранят ! :)))

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Удар под кръста с вибратора!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414