ФортисимоКъде е Маджо?

Е-мейл Печат ПДФ

Ако в една популярна реклама с подобен въпрос се търси млякото, то „жълтата” преса тази седмица се пита: „Къде е Маджо?”.

Всъщност питайки се таблоидите същевременно твърдят, че знаят различни неща, а въпросът за Маджо излезе на дневен ред заради оправдателната присъда на братя Маргини и освобождаването на големия Маргин от ареста.

„Уикенд” твърди, че „босът на СИК Красимир Маринов – Маргина и брат му Николай са платили скъпо и прескъпо за оправдателната присъда по делото за поръчкови убийства.” Вестникът извежда в заглавието сумата от 7 милиона рушвет за свобода. Леко странно, но единствено и само в подзаглавието е отбелязано, че според редакцията – босът на СИК е платил и солидна глоба на Младен Михалев. Повече по темата и за отношенията между Маджо и Маргините не намерихме в целия материал. Тук „Галерия” идва на помощ с челото на броя – „Убиват Маджо”.

Вестникът твърди, че „Младен Михалев бяга от имението си, след като оправдаха Маргина”. „Клюката реди, че Маджо е избягал от Швейцария малко след вестта за оправдателната присъда на неговия кръвен враг и бивш съдружник в СИК Красимир Маринов”. Източник на „Галерия” обяснява: „Всички знаем, че отмъщението на Красимир Маринов няма да се забави. Той никога няма да прости петте години затвор, подсигурени му от Маджо и неговия приятел Румен Петков”. В гангстерските среди вече се споменавала и конкретната сума предплатена за убийството на Маджо, която била 3 милиона евро.

Къде е Маджо? Предположението на „Галерия” по темата е ЮАР, но не заради световното по футбол, а поради причината, че  в тази страна човек можел да „потъне далеч по-пълноценно”.

Далеч напред е „ШОУ”, който още от първата си страница обявява: „Маджо и Стоичков заедно на световното в ЮАР”. Е, разбира се обявлението завършва с въпросителен знак, а за да се замаже малко твърдението в подзаглавие ни се съобщава, че „Таки уредил с билети за мачове Боримиров”.

Всъщност материалът е от пратеника на „ШОУ” да отразява световното в ЮАР и темата за Маджо не е основна, но предвид актуалността на въпроса е изведена в заглавие.

В „ШОУ” можете да прочетете откровено интервю с певицата Мариана Попова, която признава: „Обичам оралната любов!”. От „Галерия” ще се информирате, че „Цветелина и Дянков” са куфяли заедно на рожденния ден на премиера Бойко Борисов.

„Уикенд” пък проследява почивката на телевизионния водещ Милен Цветков, който бил на морето с бившата си приятелка Ивета – масажистката. 

За fortisimo.eu  – 14.06.2010 – 20.06.2010 г. (снимки: skandalno.net)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Къде е Маджо?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414