Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Да пееш от сърце

Е-мейл Печат ПДФ

Чудите се какви са песните, които обикновено се изпълняват на караоке? Дори знаете няколко хита, чиито текст веднага изплува в съзнанието ви?

Страхотно, но се обзалагаме, че няма да познаете от раз коя песен вдигна на крак целия Пиано бар „Антракт” и впечатли журито на конкурса „Пей от сърце”, който се проведе там събота вечер.

Когато една скромна ученичка сяда зад огромния роял в заведението и намества плахо микрофона си, последното, което очаквате, е да запее с цяло гърло хайдушката песен „Триста са пушки пукнали”. Е, точно това се случи събота вечер на караоке конкурса, организиран от Пиано бар „Антракт” и Холистичен център „New Age” в Шумен. Ани Цветанова остави без думи всички и заслужено оглави първото място в състезанието. Освен награди от Холистичния център, тя спечели и професионален запис на песента, която ще направи „Ню Саунд”.

Победителката Ани Цветанова

Лъчезарната Константина Челебиева грабна всички с непринуденото си поведение, а обаянието й подкани всички да пеят и танцуват заедно с нея хита на Наташа Бедингфийлд „Unwritten”. Това бе достатъчно, за да спечели сърцата на публиката и второто място в конкурса.

Второ място - Константина Челебиева

Гласовитата Милена Димитрова плени журито и публиката с „Песента на щурците” на Мания. Усмихнатата и атрактивна дама впечатли освен с гласови данни и със страхотно присъствие на сцената, допълнено от колоритното й синьо ветрило. Ако чуете цялото заведение да пее като в един глас „Не, не ми се прибира, ще вървя през полето”, то значи Милена е взела микрофона и е заразила с музикално настроение публиката.

Повече от два часа продължи вълнението около конкурса в Пиано бара, а веднага след като наградите бяха раздадени, посетителите продължиха шумно да се веселят с много песни и танци. Идеята на организаторите е „Пей от сърце” да бъде началото на традиция, която да събира шуменци и да ги подкани да отделят време искрено да се позабавляват. Конкурсът ще се провежда всяка събота от 22 ч. в Пиано бар „Антракт”, а в края на месеца спечелилите първо място ще се надпяват за месечен победител.

И въпреки че има победители и награди, целта на конкурса е забавлението. Искрено и от сърце. Да попеем!

За fortisimo.eu – Биляна Карадалиева (Холистичен център „New Age”)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Да пееш от сърце

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414