ФортисимоНе симулирай оргазъм!

Е-мейл Печат ПДФ

Девойче, не го прави! Защо ти е нужно да се преструваш и какво ще спечелиш от това? Навсякъде сме залети от информация на статистики за това, че голяма част от жените симулират оргазъм. Не мога да си обясня защо.

Когато ти е хубаво – показвай го. Когато не ти е – пак! Това, че приятелчето се интересува от твоето удоволствие, значи че наистина иска да ти го достави. Но той не е в твоята главица. Нито в твоето тяло.

Покажи му какво искаш да направи за да се почувстваш мно-о-о-го добре. Покажи му правилния начин да те откара на "седмото небе".

Ако някое ястие не ти харесва, ще го изядеш ли? Ако някой филм ти е скучен, досаден или идва в повече за здравословното ти психическо състояние, ще го изгледаш ли докрай? Не?

Ами тогава, защо правиш в секса, нещо което не ти харесва? Със симулацията тренираш актьорските си заложби ли? Или го правиш за да не засегнеш гаджето?

Момиче, ако твоето приятелче разбере, че се преструваш, ще се чувства много по-обиден. А мъжете имат инстинкта да усещат фалшивите оргазми.
Кажи му деликатно какво искаш. Ако сте заедно достатъчно дълго време, бъди директна (без да го обиждаш). Бъди точна и ясна, в прав текст си кажи желанията. Той със сигурност ще се опита да ги осъществи. Дори да не успее да улучи "десетката" от първия път не е проблем. Винаги може да има продължение (to be continued...).

В секса би трябвало да изоставим всички задръжки, би трябвало да последваме желанията си. Най-нормалното, което можем да направим е да се отдадем на страстта.

Не мисли за нищо друго освен за удоволствието. Следващият път излез от ролята на актриса и бъди себе си.

„Ако в секса няма оргазми – това не е нищо друго, освен двама души, които се потят един върху друг.”

За fortisimo.eu – Ваня Тенева

 

4 коментара

 1. Прочетох не едно не много ласкави коментара за авторката като това например: "Чета втора статия на Ваня Тенева и се хващам за главата, тази жена е сбъркана ..." Мдааа, имат право колегите. Вече ще прескачам нейните "статии". Пълна некомпетентност!
 2. Девойче не се връзва с оргазъм :-))) Този път и правописни грешки има, колкото щеш. Чудя се само защо редакцията продължава този садизъм към читателите с поредицата безвкусни писания на авторката. Сещам се за две причини: или богато гадже, което плаща, за да се публикува или пък гаджето е от екипа на фортисимо :-))))))))))))
 3. Може и да има трети вариант за това защо пускат статиите й - може пък тя да е във фортисимо ;) а за какво я държат там, едва ли ще разберем ;) За правописа , който в случая е печатна грешка, се обърни към редакцията ;) може да ти помогнат с този проблем. А тва, че са безвкусици и садизми напълно съм наясно, не знам само защо ги четеш -да не би ти да си мазохист? ;)
 4. Авторката разбира се е права! Но и която жена симулира секс - удоволствие от секса - и любов, ами това момиче или жена иска да има връзка дори и тя да не върви както трябва.. Но затова си имам причини, може би по-добре това от нищо, или партньорът предлага нещо друго което не е за изтърване.. Не можете ли да приемете че във всяка стария има доза ирония, както и във всеки коментар, нали е важно да се обменят идеи и мисли - независимо че не ги споделят другите.. .. ... ... .. Това че всяка жена трябва да има оргазми винаги - не стресира ли жените и не им ли прави ниско самочувствие пред приятелки които споделят че имат оргазми и т.н.. .. Но наистина ако няма пълно разбиране - нещо като телепатия - тогава за каква любов говорим и за какъв секс, тогава има само споделяме на пространство и тела - най-вече за през другите, а и собствена угода.. Или просто рутина и да няма караници..

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Не симулирай оргазъм!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414