ФортисимоЕротични сънища

Е-мейл Печат ПДФ

Секси сюжет, палави игрички, приятни тръпки по цялото тяло... Удоволствие, усмивка, неясни образи... Това в общи линии са еротичните сънища.

Те действат освобождаващо за психиката, но и зареждащо за доброто настроение.

Интересно е защо ги има, колко често и какво ги провокира. Дали са скрити и неосъзнати желания? Или са впечатления от нещо, което ни се е случило. Или нещо, което ни се иска да ни се случи... Асоциациите и предположенията са много. Всеки човек има своя лична интерпретация, обяснение, гледна точка. Хубаво е, че ги има.

Те ни действат като доза морфин – пренасят ни на „седмото небе”. Освобождават ни от натрупания стрес. Развиват фантазията ни. Карат ни да се изчервяваме при мисълта за „сънуваното”. Карат ни да се усмихваме тайнствено и загадъчно. Предизвикват у нас смели мечти и желания. Пренасят ни в един друг свят. Отвеждат ни на място, където всичко е позволено. Предлагат ни пътешествие в света на еротиката, страстта, необузданото желание. Еротичните сънища са пътешествие, изпълнено с екзотика, чар и нещо някак забранено. А забраненият плод е най-сладък. Сладостта от тези сънища е истинска, защото идва дълбоко от нас, от нашите истински стремежи и желания, някъде от най-разкрепостената част на нашето въображение.

В еротичните сънища няма задръжки, няма предразсъдъци, няма забрани. Всичко е позволено. Ти измисляш правилата на играта. И ти решаваш дали да ги нарушиш и какво наказание ще последва.

Тези секси, влажни и мечтани сънища са вълшебна приказка – опияняваща и тръпчива... Имат един единствен недостатък – че като всичко хубаво свършват.

Понякога дори в най-интересния момент...

За fortisimo.eu – Ваня Тенева (снимка: cosmosmagazine.com)

 

1 коментара

 1. „В еротичните сънища няма задръжки, няма предразсъдъци, няма забрани. Всичко е позволено. Ти измисляш правилата на играта. И ти решаваш дали да ги нарушиш и какво наказание ще последва.” Неистина! Нищо не решаваш, нито пък режисираш. Подсъзнанието ни режисира развихрянето на нощното кино, което се завърта в главите ни и ни превръща в главни актьори без задръжки. Сънят с лекота премахва табута, вдига граници, разбива добрия тон и нормите на възпитанието. Според Фройд почти всички наши сънища имат сексуален нюанс. Може би в това има голяма доза истина. Не е задължително да имат сексуална първопричина, но пък някои рутинни всекидневни действия в сънищата могат да имат дълбок сексуален подтекст. Eеротичните сънища разкриват много за желанията и тревогите на хората. Психолози твърдят, че те могат да са отражение на проблемите, с които се сблъскваме всеки ден. Не е задължително да имат сексуална първопричина, но пък някои рутинни всекидневни действия в сънищата могат да имат дълбок сексуален подтекст.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414