Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Мъйнов шокира Шумен с арии

Е-мейл Печат ПДФ

Всички познавате Руслан Мъйнов като комик и изпълнител на кръчмарски парчета като „Всичките прасета на мезета”, „Тъпа овца” и „Дърт козел млада върба лющеше”. Знаете ли обаче, че чаровният актьор има и друга доста по-сериозна музикална страст?

Той пее арии. Феновете на класическите звуци от години се наслаждават на неговите изпълнения в редица градове от страната. Руслан превърна спектакъла на Варненската опера „Българи от старо време” в истинска сензация. Той пое главната роля под диригентството на Станислав Ушев.

По покана на Ушев – Мъйнов ще посети за първи път Шумен, за да пее арии и увертюри с градската филхармония. Концертът е предвиден за 1 юли (четвъртък) от 19 ч. в залата на Общината. С невероятния си глас Руслан е доказал, че на практика може да изпълнява всичко. А с вроденото си чувство за хумор и актьорски талант прави класическите произведения да звучат по коренно различен начин. Как точно? Елате да видите. Ако досега не сте се престрашавали да прекрачите залата на Общината, където се провеждат концертите на Шуменската филхармония, присъствието на известния комик трябва да ви послужи като допълнителен стимул.

Повече за Руслан Мъйнов.

Роден е в град Измаил, Украйна. Като малък Руслан свири на тромпет, но бързо се отказва. Друга страст от детските му години са четириногите. С първата стипендия от училище си купува... коза. "Обзавежда" се и с цяла стена от аквариуми. А прасенцето, приютено в банята, "изкарва ангелите" на баща му. Очевидно това повлиява на бъдещата му певческа кариера.

Завършва училище за заварчици, известно време дори работи по специалността си.
Мъчат го физиката, химията и математиката, но пък има добра памет и дар слово. Любим предмет му е литературата.

В ученическите си години играе, пее и обикаля из страната със самодейния състав на училището. В местния театър "Импулс" се издига до главен изпълнител на десетки роли, някои от които женски. Идва в България, за да кандидатства във ВИТИЗ. Приет е в класа на проф. Сейкова, специалност Актьорско майсторство.

След конкурс попада в предаването "Хъшове"

На всички са известни и певческите изяви на актьора. Много от парчетата му са включени в албумите на Ку-ку бенд. Руслан има три собствени албума: "Балкан-кан-кан", "Дърпай шалтера", "Аз не съм". Някой от най-големите му хитове са "Що така, бе Миме", "Още миг моя", както и песните от анималистичния му период "Всичките прасета на мезета", "Тъпа овца" и "Дърт козел млада върба лющеше".

Бесарабският българин, който от години забавлява малки и големи, приема живота и с лошата, и с добрата му страна. Понякога от щастие му растат крила и докато лети, дори забравя къде е паркирал колата си.

Талантливото торнадо разпределя времето си между различни сцени. Докато слезе от тази на телевизионното шоу "Комиците", отива на оперната, където пее с пълно гърло. Зарежда творческите си батерии сам в планината.

Скокът от изпълненията на хита "Всичките прасета на мезета" до оперните канцонети и арии става изведнъж, без предварителни кроежи.

fortisimo.eu

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Това е лично

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Още от Това е лично

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Това е лично Това е лично Мъйнов шокира Шумен с арии

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414