Фортисимо„Опасно за живота”!

Е-мейл Печат ПДФ

„Опасно за живота” - такъв надпис обикновено виждаме по сгради, съдържащи високо напрежение. Надписът често е придружен от картинка на светкавица.

Седя в нощта и наблюдавам опасните за живота светкавици. Проблясват като огромен прожектор за секунди и след това всичко отново угасва в мрак. Седя и чакам следващото проблясване...

В главата ми нахлуват мисли за „опасните за живота” неща. И за малките проблясъци, които осветяват съдбата ни за кратко. Много неща могат да се впишат в определението „опасен”. За някои това са вредните навици, за други рискованото шофиране, за трети – „голямата” им уста, за четвърти може да е провокативното им поведение или буен характер.

Една светкавица отново проблясва - страховито, красиво. За секунда небето се облива в тънка мрежа от опасни за живота заредени частици. Красиво и опасно.

Каквато е и любовта. Процесът на влюбване преминава през подобни етапи на „проблясъци” и пълен мрак. Подобно на светкавиците, любовта може да те „изпържи” за секунди. Да те погуби... Но е красиво, въпреки опасността. Поемаме риска, за да се насладим. За да отпием жадно от живителната сила на любовта, да заредим батериите на доброто си настроение, да наелектризираме чувствата си. Влюбването е като да бръкнеш доброволно в контакта, но да не знаеш дали там тече ток или не. Нещо, като игра на руска рулетка. Усещаш тръпката, гориш от желание да изпробваш и този път добрия си късмет. Но не се знае при следващото дръпване на спусъка дали мозъкът ти няма да е разпръснат в пространството. Или сърцето ти...

Една внушителна светкавица току що освети цялото небе. Гледам я, наслаждавам се на красотата й. Дори ми се иска да я доближа, да я докосна, въпреки че е „опасно за живота”...

За fortisimo.eu – Ваня Тенева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът „Опасно за живота”!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414