ФортисимоЕто я най-лудата юлска сватба

Е-мейл Печат ПДФ

Читателите на fortisimo.eu помнят добре конкурса „Моята луда юлска сватба”, който обявихме през юни. В края на миналия месец в студиото на „Форте радио” нотариус Ася Асенова изтегли печелившата двойка – Лидия и Найден от Шумен.

Дотук бяхме ние, екипът на fortisimo.eu и „Форте” радио. „Сватбената щафета” предадохме на Милена Иванова и Цветелина Александрова – собственичките на Парти агенция „PG”.

Как „Моята луда юлска сватба” стана факт ни разказаха те.

Съгласно регламента на конкурса, нотариус Ася Асенова изтегли печелившата двойка в „Моята луда юлска сватба” – Лидия и Найден от Шумен на 30 юни. Още същия ден се свързахме с кандидат-младоженците. Те си бяха избрали за своето сватбено тържество р-т „Ловна хижа”.Отидохме там с тях и решихме, че сватбеното тържество ще е в прекрасната градина на заведението. Лидия и Найден поискаха цветът на аранжирането да бъде червен.

Уточнихме всички подробности относно организацията и украсата на тържеството. Но се оказа, че не сме предвидили изненадите на природата. В деня преди самото събитие се изсипа невероятен дъжд. Този факт завъртя нещата на 180 градуса.
На 10 юли дъждът не спираше. Тогава решихме, че сватбеното тържество няма да е на открито в градинска обстановка, а в залата на ресторанта.

Аранжирахме и подготвихме всичко и с нетърпение очаквахме младоженците.
Направихме официално посрещане на младото семейство и техните кумове.
И започна веселбата.

Найден и Лили са много лъчезарни и усмихнати млади хора. Това, разбира се, допринесе градусът на настроението да е висок. Техните приятели също бяха много игриви, и активно участваха в изненадите подготвени от нас. При една от игрите наречена „Хапане на питка” Найден отхапа по голямото парче и той ще храни семейството и ще носи парите в къщи. Също така обеща, че ще върши цялата домакинска работа.

Надиграването между приятелите накара всички да се смеят и да се включат.

Можем да кажем, че стана много луда юлска сватба. След сватбеното тържество, дойдоха много хора да ни поздравят и да ни благодарят за приятните емоции. Това е най- хубавото което на човек може да му се случи.

Благодарим на всички, които в този ден бяха до нас.  На Найден и на Лидия, на техните родители и приятели. На персонала на „Ловна хижа” и на оркестър ”Наздраве”.

И най-вече на екипа на „Форте радио” и fortisimo.eu, че застанаха плътно до нас.

За fortisimo.eu – Цветелина Александрова и Милена Иванова

 

5 коментара

 1. Горките младоженци! За тези ужасни декорации ли беше целият шум и пиар? Ами водещата - може човек да си плаши децата с нея. "Фортисимо", не се излагайте! Искаме да четем хубави неща.
 2. Много хубава сватба. Очаровани сме от цялата организация и украса на парти агенция PG, както и водещите, които допринесоха за доброто настроение на всички. Препоръчвам ви горещо да ползвате техните услуги.
 3. Много се радваме ,че се е вдигнал такъв шум и много пиар около нас!Досетили сме се-направили сме го...А такива коментари,кой как изглежда могат само да ни радват,защото ние си знаем цената,която върви с красотата!!!На вас Fani оставяме злостните коментари,с които още повече ни правите реклама,защото всеки ще иска да види "горките младоженци"и "ужасната декорация"..
 4. Скъпа , Фани! Искренно се забавляваме с коментарите ти под какъвто и ник да се пишеш! Злосровието и клеветата нямаше да има такава сила , ако глупостта не им проправяше път. Желаем ти много успехи ! Но когато съскаш и плюеш , внимавай да не се отровиш от собствената си отрова. И в место да се молиш по сайтове и форуми, отиди и си запали свещичка в църква и се моли бог да ти прости ,че в стремежа си да оплюеш и коментираш нас или който и да било , намесваш най- невинните същества на тази земя децата. PS: Относно визията ми всички не можем да бъдем" красиви " като теб . Ха- Ха- Ха. Когато фактите говорят и фанитата мълчат. Сезонът ни пълен с ангажименти. И искаме да благодарим на всички настоящи и бъдещи семейства, които ни се довериха !
 5. Поздравления за Милена и Цвети!Хубаво е, когато някой има смелостта, въображението, фантазията, амбицията, любовта и себеуважението да сътвори красота!Отново поздравления!И още нещо-благодарности на "Фортисимо", че четем и гледаме хубави неща!!! А злословието...ех, злословието...:)разни хора-са казали по-мъдрите от нас...на мен ми остава да добавя без претенцията за мъдрост-разни хора-разни потребности от красота...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Моята луда сватба

Популярно от Моята луда сватба

Студио Трима

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Моята луда сватба

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Ето я най-лудата юлска сватба

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414