ФортисимоЩе вземе ли Силвио Дарина?

Е-мейл Печат ПДФ

Интригата на лятото може да се окаже окончателното решение на италианския премиер Силвио Берлускони относно бъдещото развитие на любовния роман с Дарина Павлова.

Ще вземе ли Силвио – Дарина Павлова?

Това се питат два от водещите жълти вестници в България и голяма част от пресата в Италия. „Дарина изхвърлена от Берлускони” съобщава от първата си страница „Галерия”. Вестникът се позовава на италиански медии, които твърдят, че връзката на Силвио с Дарина е „пълна бутафория”, а Берлускони всъщност имал младо гадже. Според журналистите от ботуша премиерът-коцкар се издразнил на активността на актрисата по време на посещението на българската делегация в Рим.

Берлускони започнал да се притеснява, че приятелката му пресолява манджата и дори престанал да отговаря на обажданията й. „Побеснялата Павлова пък си го изкарала на приятелката си – гадателката Теодора, като я обвинила, че с неделикатните си изказвания по вестници и телевизии я е скарала с господин премиера”.

Като става дума за приятели на Павлова и неделикатни изказвания – да разлистим и „ШОУ”. Вестникът публикува интервю с Дим Дуков, който заявява: „Изнасилвал съм Дарина Павлова”. Странностите в това твърдение са поне две, но всъщност става дума за филм на Илияна Беновска, който е сниман в България през 1991 г. Там Дим играел главната роля и по сценария му се налагало да изнасили една жена. Той предложил в ролята на изнасилената да влезе младата актриса Павлова. „И така отидохме на „Дюни” и снимахме. Изнасилих я перфектно, изкарахме си 40 дни чудно” – споделя Дуков.

В ролята на близък приятел на Дарина и като своеобразен отпор на журналистическите писания от Италия, ще изведем и прогнозата на Дим за интригата на лятото. „Аз бих се радвал изключително те двамата да се оженят. Изключително много. Мисля, че ще е полезно и за България. Връзката им е истинска и доколкото чувам, става дума за брак. Това е истината!”

Внимателно преровихме „Уикенд” и с изненада констатирахме, че няма нищо по темата. Изданието обаче информира за започналото бракоразводно дело на Андрей и Даниела. Лицата, познати от съботния ефир на НОВА, се ожениха миналата есен и залепнаха на телевизионните ни екрани. Оказа се обаче, че тая работа няма да стане и Даниела вече подала молба за развод в Белград.

„Уикенд” очевидно се кефи на разделите ‘щото със задоволство отбелязва, че след като публикува снимки на изневеряващия Витомир Саръиванов – „водещият вече не живее със съпругата си Диляна”. Все пак вестникът цитира и колеги на Вито според които съпругата му най-вероятно ще му прости забежката. В името на децата и „семейството ще преодолее тази криза”.
 
За fortisimo.eu –12.07.2010 – 18.07.2010 г.
Снимки: lifestyle.ibox.bg, freshnewsbg.com, news.data.bg

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Ще вземе ли Силвио Дарина?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414