Фортисимо



Глухарчето раздуха и „Галерия”

Е-мейл Печат ПДФ

Тази седмица се превърна в малък празник за любителите на „жълти новинки” в България. Флората и фауната от печатни клюки плъзна и в „Галерия”. Новият вестник тръгна с подобаваща реклама в различни телевизионни програми и дори със собствен телевизионен клип. Интерес към него, естествено, предизвикаха и основните фигури от бранша, които поеха задължението да пълнят страниците на „Галерия”.

Сред тях са винаги критичната Кристина Патрашкова, политическият анализатор с богословско образования Явор Дачков и доскорошният глас на ДАНС Зоя Димитрова. Не само името на вестника (насочващо към шумно обсъждана разработка на българското ФБР), а и присъствието на Димитрова в екипа очевидно дадоха храна на много слухове. Основният е, че новият медиен проект е забъркан от също шумно обсъждан български агент – Алексей Петров.

В чисто конкурентен план пък е любопитно, че Дачков и Патрашкова доскоро бяха сред перата на превърналия се в класика в този жанр – „Уикенд”. Накратко – първият брой показа, че ще се спазва вече наложеният модел, а уредниците в галерията са се постарали да пуснат няколко „свежи” клюки.

Така разбираме, че рекламният бос и почетен гражданин на Шумен – Максим Бехар – бил интимният приятел на оперната певица Бонка Кадриева.

От седмици насам „Уикенд” тиражира версията, че дамата е пред развод с телевизионния водещ Юксел Кадриев. Последният бил изпаднал в ликвидна криза заради многото си банкови кредити. „Галерия” отклонява тази версия с тезата, че телевизионерът просто не е в състояние да разкрива тайната на семейството, която всъщност е избуялата страст между Бехар и Бонка.

Дето се вика – нов вестник, нова клюка! Иначе сериозните теми в „Галерия” са представени с интервю на бившата шефка на ДАМС Весела Лечева. Тя споделя, че лично Бойко Борисов й е подсказал кой от олигарсите стои зад стрелбата по мъжа й Манол. Няма назовано име, но намеците се завъртат около имената на Васил Божков, Тодор Батков и Христо Ковачки. Вестникът показва и факсимиле от доклада на ДАНС, в което се говори за поне 15 корумпирани министри. Дали тук не се чете интерес на Алексей Петров?

„Уикенд” посрещна спокойно новия си конкурент. Темата „Кадриеви” тук продължава да си се развива по първоначалния сценарий, като сега Юксел и Бонка вече спорят за домашните кучета. Най-свежата клюка е, че някогашният народен представител от Шумен Юлияна Дончева ще се развежда. Една от най-красивите българки зарязва 20-годишен брак с мъжа си Горан заради 16-години по-младия боец в ММА Станислав Недков. Това очевидно не е лъжа, защото самата Дончева отговаря на въпросите на вестника по темата за интимната рокада в живота си.

Другото, което със сигурност ще ви е любопитно да научите, е свързано с живота на популярната водеща на „Дарик”, която от лятото привлече и вниманието на зрителите на „Нова” – Диана Найденова. „Уикенд” разказва защо се е самоубил бащата на детето й. Пак невърнати кредити!

„ШОУ” също не е пропуснал промените около Юлияна Дончева, но малко преиграва. За чело е избрал да претопли манджата с желанието на сръбската и албанската мафия да убие премиера Бойко Борисов. Това все пак е тема от 2002 година.

В исторически план обаче е добре да прочетете интервюто с бившия вицепремиер Евгений Бакърджиев. Той споделя, че лично Иван Костов е скрил агентурните досиета на Георги Първанов и Жан Виденов. Според Бакърджиев, замесените са имали лична договорка за това.

Това е, уважаеми читателю! Жълтините празнуват с по-широка сергия. Още едно доказателство, че винаги ще се намери кой да духне глухарчето. Затова няма смисъл да оставаш глух за клюките, които другите вече знаят.

За fortisimo.eu – 12.10.2009 – 18.10.2009 год.

 

1 коментара

  1. Знаете ли, трябваше да ме попитате преди това - никога не съм срещал, не съм виждал и не познавам тази жена... Бях две седвици извън Европа и нямам и понятие на кого може да му хрумне подобна щуротия... Просто това е истината! Поздрави на шуменци:) Максим

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глухарче

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Глухарче

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Глухарче Глухарче Глухарчето раздуха и „Галерия”

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414