Фортисимо



Любов под знака 09.09.09

Е-мейл Печат ПДФ

Бисерка и Сашо Ботеви са една от двойките, които избраха да сключат брак на смятаната за символна дата 09.09.09 година. В този случай изглежда, че двамата са избрали повтарящите се цифри, за да подсилят и без това многото съвпадения, които ги съпътстват.

Бащите и на двамата например носят все името Георги. Иначе, Сашо е от Шумен, а Бисерка – от Русе. Избрали са да живеят в града на булката, но през повечето време работят в чужбина. И понеже те са една от двойките, запознали се в Интернет, решихме, че ще им допадне идеята да си контактуват с „Фортисимо” по електронната поща.

- Кога и къде се запознахте?

Семейство Ботеви: Запознахме се една мразовита вечер на 2006 година в чата. Сашо беше пристигнал в България. Чатеше от Смолян и силното привличане ни накара след 12 дни кореспонденция да се срещнем в Русе. И то при температура от -22 градуса. Но… шепотът на вътрешния глас не ни излъга. Толкова искахме тази среща, че дори не ни беше минало през ум да си разменим снимки предварително. Сякаш вече се познавахме и се оказа, че дори представите ни за това как изглежда другият се оправдаха.

- Защо избрахте да сключите брак пред възможността например за обикновено, неангажиращо съвместно съжителство?

Семейство Ботеви: Всяка връзка има своите хубави и лоши страни,
стига да се намери решение на проблемите, да се пречупи нещо
в характера и нещата се подреждат. Бракът е ангажимент, който сплотява двама души с общи цели. Всяко нещо има своето значение. Халките специално свързват двама влюбени, но и ги задължават да носят товара на живота заедно.

- Какво е за вас сватбеният ви ден? Стана ли сватбата такава, каквато сте си я представяли?

Семейство Ботеви: Сватбеният ден за младите двойки е много по-красив и светъл, защото те все още не знаят колко солен и коварен е животът. А ние сме на средна възраст. Вече сме врели и кипели. Опитали сме и от сладкото, и от соленото, и то в големи количества. Затова решихме да сключим брак в много тесен кръг и без много шум. Но ето, че не стана така. „Фортисимо” прояви интерес към нас и ни накара отново да преживеем този ден. Не сме правили сватба, а се почерпихме за здраве и щастлив семеен живот. Ние сме най-обикновени хора, които гледат с добри очи към бъдещето.

- А след сватбата - накъде? Планирате или оставяте нещата да се подредят сами, в хода на връзката ви?

Семейство Ботеви: Ако питаш за деца – не сме мислили. В този напрегнат живот предпочитаме да я караме без планове. Всичко идва с времето си. Ако сме здрави и имаме постоянна работа, всичко ще си дойде на мястото. Все пак ни се иска да кажем, че с брак или без – щом двама души се обичат и си помагат, пак ще са заедно. За връзка като нашата, изпълнена с премеждия и радости, може да се разказва много, но нека остане и за следващия път. Пожелаваме на много двойки да изживеят прекрасна любов, като нашата.

За fortisimo.eu с Бисерка и Сашо Ботеви разговаря Мина Денева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Любов под знака 09.09.09

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414