ФортисимоСтегни циците!

Е-мейл Печат ПДФ

Убедени сме, че стегнатите цици и добре изглеждащ бюст са част от желанията не само на изтъкнатите цицомани, но и на всяка дама. Склонни сме да говорим за бюста като за природна даденост, но ние твърдим, че доброто му състояние зависи и от вас самите.

За да постигнете ефекта на пленяващото деколте, е добре да се погрижите за цялостното функциониране на физиологичната си система, за тонуса на вашата кожа и поддръжката на мускулите на бюста. Всъщност гърдите ви се поддържат от един, „единствен сутиен”, който определя тяхната височина и стегнатост.

Следователно трябва да се поддържа еластичността на тази обвивка, която постепенно се излага на изпитание точно от промените в теглото и естественото остаряване. За да поддържаме естетиката на бюста и красотата на гърдите, от първостепенна важност е да започнем да се грижим за тях от ранна младежка възраст.

Серията „Грижа за бюста на Gerarad’s”, плод на дълготрайни търсения и изследвания, носи в себе си отговори за проблемите на тези, които искат да намерят отново стегнатост и тонус и за тези, чиито гърди са прекалено или по-малко развити.

С ампулите за бюст и пластичната маска с водорасли „Ламинария”  богати на олигоелементи и растителни екстракти ще моделирате, ревитализирате и стегнете тъканите. След няколко процедури  бюстът се стяга и става по-красив, а деколтето изглежда еластично, по-гладко и свежо.

Тук не ви говорим за дини, а за добре изглеждащи цици!

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център


Снимка: zalozi.biz

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Красива и здрава

  Популярно от Красива и здрава

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Стегни циците!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414