ФортисимоКраят на света се отлага за 4772

Е-мейл Печат ПДФ

Много хора се ужасяват от датата 23 декември 2012 г., защото на този ден приключва календарът на маите, който е стартирал на 12 август 3114 година преди новата ера.

Вярващите в теорията за предстоящия апокалипсис очакват природни бедствия да унищожат цивилизацията ни. Оказва се обаче, че има ново тълкуване на майския календар, което упреква учените, че досега са интерпретирали погрешно символи. Така фаталната година се отлага за далечната 4772.

Календарът, който насрочи 2012 г. за края на света, е намерен през 60-те години на миналия век и представлява кръгла таблица с времеви цикли.

Ако обаче сте от големите привърженици на идеята за 2012, то драснете един коментар в защита на фаталната година!

fortisimo.eu, снимка: 2012dayafter.com

 

2 коментара

 1. Да, ще драсна ред. А защо книгата И Чинг посочва същата година? Защо тази 2010 е може би най-горещата в историята на метеорологията, тези 42 градуса в Русия и 52 в Кувейт нормални ли са? Следващият пик на слънчевата активност е 2012, тъй като предният е бил 2001. Не само затоплянето е вече с ускорение, вече сме почти 7 милиарда, колко още може да побере Земята без да станат еко катастрофи? Напрежението се усеща във въздуха, Трета световна е напълно възможна. Унищожението на природата е безпрецедентно през последните 2 века. Злобата между нас също! Още близо 2800 години е невъзможно според мене, освен ако мисленети ни не се промени радикално!!! И още нещо - маите са предсказали всичко останало с много голяма точност, както и И Чинг, а те са незавизими! Предсказали са за откъсването ни от природата през последните 4 века и наистина е така. Има много доказателства, аз обаче съм ЗА да се случи нещо, че да станем по-добри, иначе самоунищожението ни е гарантирано!!!
 2. да Много е прав Иво. Точно хексаграмите от И Чинг са вкарани в синхронографите, скоро ще пуснем нова версия на декодера и ще излезнат и те в дневното декодиране ето тук http://www.pan-bg.com/decode_date.php

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глобалното село

Популярно от Глобалното село

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още от Глобалното село

Щрак

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home Глобалното село Глобалното село Краят на света се отлага за 4772

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414