Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Обичам бялото!

Е-мейл Печат ПДФ

Преди много години, когато бях малка, през лятото, когато мама ме водеше на море, най-яркият ми спомен е за чужденците в бяло. Млади, стари, слаби, пълни, унгарци, германци или скандинавци, голяма част от тях бяха целите в бяло.

Не че на нас, българите, ни е било забранено да се обличаме така, но факт – ние повече шаренеехме, а чужденците си бяха „чисто бели”. Моето усещане за тях, вероятно плод на детската ми фантазия е, че това са щастливи хора, затова са облечени в бяло.

 

Защо пък да не са? Почивка, лято, море, безгрижие, естествено че са били щастливи. Може да са били и по-усмихнати и ето ти на – облечени в бяло. Сега все повече се срещат „бели” хора. И отново най-вече край морския бряг.

Това беше тогава, преди... но у мен и до днес остана усещането за белите щастливи хора. В една песен на „Ъпсурт” преди време се пееше: „който ходи в бяло, нещо му се е до....ло” – допяло най-вероятно?!

С тези думи, колегата ми Коко Паносиан откри „Бялото караоке парти” на клуб „Ретро” – както преди време fortisimo.eu писа – „меката на караоке партитата в нашия град”.

Любезните домакини Ваня и Румен се бяха постарали да е бяло на всички, които са решили да пеят през тази последна вечер на юли. От дрехите до настроението!

Желаещите да пеят, както винаги и през тази вечер бяха изключително много, а и на никого не му беше достатъчна само по една песен. Така де, настроението си беше изключително бяло. На гости на партито бяха чужденци от Саудитска арабия, които по-късно се оказа, че са нашенци под прикритие. Индийски раджа и неговата много талантлива пееща дама също бяха сред хората с интересни бели одежди.

Не знам дали облеклото прави настроението, или настроението прави облеклото, но тази вечер беше изпълнена с много настроение, и хората имаха вид на щастливци. Дори да е за няколко часа, какво пък, нали това е целта на всяко парти, да те усмихне...

И аз бях там, облечена в бяло, и аз пях и пих, и се веселих, за останалото читателите могат сами да преценят от моментите, които улових и запечатах на снимка.

И тъй като лятото все още е в разгара си, смело обличайте белите дрехи, ще се убедите сами, че те наистина носят настроение, и те карат да се чувстваш различно... без да ти е нужно нещо друго освен... бяло!

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Обичам бялото!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414