ФортисимоОще една луда, юлска сватба!

Е-мейл Печат ПДФ

Поредната сватбена история, която ви предлагаме на страниците на fortisimo.eu, е на една от двойките, участвали в конкурса „Моята луда юлска сватба”.

Въпреки че нямаха късмета да спечелят голямата награда, те се възползваха от поощрителното предложение на парти агенция  PG и довериха специалния си ден на нашите консултанти. Така се получи една от най-интересните сватби във Велики Преслав за това лято.

Ето я и историята на младото семейство, разказана от тях самите.

Вече сме семейство Даниела и Йосиф Костови. Аз от 17 г. живея в Шумен, а той е роден в София, но живее в Добрич. До решението за брак стигнахме след достатъчен път, извървян заедно и убеждението, че тази стъпка е „естественото му продължение”.

Тъй като бяхме определили дата за сватбеното тържество 24.07.2010 г., то разбира се участвахме и в конкурса „Най-лудата юлска сватба” на fortisimo.eu и „Форте” радио. Е, нямахме късмета на печелившите, но конкурса ни свърза с момичетата от парти агенция „PG”. И така, след първата ни среща, те бяха натоварени с нелеката задача и предизвикателство да организират сватбата ни само за няколко дни.

Мисля , че изобщо не ги затруднихме. Напротив, те свършиха всичко с удоволствие и много личностно удовлетворение. Украса, цветя, торта, оркестър, ресторант, ритуал, видео и фото, аксесоари… Имаха готовност да ни съдействат за всичко и да осъществят нашите капризи.

Затова и цялата подготовка, както и самия празничен ден минаха с лекота и непринуденост. Гражданският ни брак беше сключен в „Златната църква” на цар Симеон, сред зеленината на боровете и с усещането на вековната й история . Получи се много тържествено и интересно, тъй като имаше специално  озвучаване, а водещите бяха облечени в болярски  костюми. Самото тържество беше изпълнено с танци, игри, изненади  и всички гости много се забавляваха.

Момичетата от парти агенция „PG” бяха се постарали обстановката и настроението  да са празнични и незабравими. Не допуснаха нищо да помрачи щастието ни в този ден, затова и усмивките не слизаха от лицата ни. Вълнуващо и неповторимо беше това изживяване, като приятен сън, който искаш да продължи...

Но сега ни предстои отговорността да станем родители, да устроим съвместния си живот и да създадем дом и семеен уют.

За fortisimo.eu – Мина Денева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Още една луда, юлска сватба!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414