Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Клати, за да имаш яки мускули

Е-мейл Печат ПДФ

Това не било уред за тренировка, а революция във фитнес тренировките. Може и да е така, но си мисля, че нито един български мачо няма да започне да вдига дъмбели с вградени вибратори.

Повечето тренировъчни нововъведения изглеждат толкова футуристично, че могат да предизвикат злоради усмивки, но тези движещи се гирички Shake Weight ще накарат другите хора в залата да се заливат от смях. Затова – клатете ги само в домашни условия.

Според рекламата са ви нужни едва 6 вибро минути, за да изцедите мускулите си. Ако използвате обикновени дъмбели, вие работите предимно за един мускул във всяка посока. А новият уред използва динамиката, създадена от инерцията, за да предизвика 240 контракции за минута. При това – в няколко мускулни групи. Благодарение на импулсите се изграждат едновременно релеф, сила и издръжливост. Всъщност 6-те минути със Shake Weight се равняват на 42-минутна конвенционална тренировка. Поне така твърдят създателите на гирата.

И най-забавната част от историята. Уредът не се захранва с батерии. Сами ще трябва да го клатите. Хората, които не харесват нововъведението Shake Weight, казват, че тренировката с този дъмбел прилича на мастурбиране с тежести на ръцете.

Вибро гирата се предлага във вариант за мъже и жени. Дамската може да бъде закупена свободно в ebay.com и идва с DVD инструкция за цена от 19 долара (плюс още поне 20 гущера за доставка).

Не успях да открия мъжкия вариант, който да се праща до нашата страна, но съм сигурен, че ако имате интерес към фитнес иновацията, ще успеете да се уговорите с някой търговец.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

1 коментара

 1. Нали се сещате, че това са само някакви глупави маркетингови трикове. Всеки които е влизал някога в зала, ще се съгласи с мен

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Клати, за да имаш яки мускули

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414