Фортисимо



Зад кулисите в порното

Е-мейл Печат ПДФ

Една мъдра секс легенда с гигантска гръдна обиколка беше казала, че „Порното е пушек и огледала. Точно както в Холивуд”!

Продуцентите на филми за възрастни се стремят да пресъздават на лента еротичните мечти на платежоспособните клиенти. Би следвало да знаем, че не всичко в секс филмите е това, което изглежда на пръв поглед, но някак не смеем да надникнем зад завесата. Обичаме заблудата, че минималистичният сценарий е самата истина. И все пак, не ви ли е любопитно какво се случва на снимачната площадка, забранена за лица под 18 години?

Секс маратони.

Продължителното лашкане е обичайна практика, особено при по-скъпите продукции. Обикновено една сцена се снима в продължение на 2 часа. Разбирам да сте почитател на тантрическия секс, но да поддържаш най-видимата поза за камерите и да работиш пред снимачен екип от 10 – 20 души?! Това е нещо съвсем различно. В повечето случаи жените не са натоварени с физически упражнения, но мъжете, които издържат 120 минути при изброените условия, заслужават олимпийски медал.

Презервативи?
Не, благодаря!

Само едно студио от Сан Фернандо (порно вариантът на Холивуд) произвежда заглавия за възрастни, в които задължително се използват кондоми. При останалите филмови къщи презервативите се слагат по желание, но е браншова тайна, че актьорите, които ги изискват, работят значително по-малко от непредпазливите си колеги. Проучванията показват, че мъжете не са склонни да плащат за филми, в които екранните партньори са защитени. Гумата убивала фантазията.

Чакане да стане.

Най-предпочитаните актьори в порното са мъже, чието достойнство действа по команда. Да, има такива и е съвсем нормално продуцентите да предпочитат точно тях. Истинските професионалисти могат дори да свършат по команда. Останалите често използват виагра и инжекции с Caverject. За всеки филм се викат и резерви, защото много играчи просто не успяват да станат или да се задържат за няколко часа.

Всеки може да бъде порно звезда.

Всъщност не е така. Изобщо! Първо, представете си, че трябва да стоите пред екип от най-малко 10 души. Да светят огромни прожектори отвсякъде, а няколко камери да следят в детайли как правите секс с човек, когото не познавате. Естествено, за да са ви допуснали до площадката, трябва да сте минали през кастинг и да сте показали достатъчно добро телосложение и функциониращ инструмент (последното важи само за мъжете). След като снимките започнат, от вас ще се изисква на всеки 10 минути да сменяте позата, съобразявайки се с камерата, която трябва да улови най-добрите кадри. Лесно ли ви звучи?

Актрисите не стигат до истински оргазъм.

Този мит не е съвсем верен. Вярвали ви се или не, наистина има жени, които се снимат в порно филми, просто защото обичат да правят секс. Те твърдят, че винаги стигат до края. Но дори и да изпуснат момента – дамите са длъжни да го изиграят. А повечето изпълнения заслужават Оскар.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Сексът и градът

    Популярно от Сексът и градът

    Реклама

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Сексът, градът и още нещо

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Зад кулисите в порното

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414