Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


За българския мъж

Е-мейл Печат ПДФ

Отдавна четем, слушаме и гледаме информации за сексуалната мощ на мъжете, статистики за любовника и качествата на силната половинка от човечеството.

Всички тези проучвания обаче, идват най-вече от Северните части на Европа (Предимно Великобритания – там учените и организациите очевидно са неуморни), отчасти от южноевропейските държави, където мъжкият образ свързваме с думичката „мачо” и естествено от Щатите.

Къде е българският мъж в статистиката? Носи ли белезите на средностатистическия европейски такъв или все пак има отличителни балкански черти?

Най-сетне ще научим! Скоро.

Проучване на тема „Става ли българският мъж?” ми привлече вниманието в онлайн пространството и успокои терзанията ми от горния абзац. Още по-голяма бе изненадата ми, когато срещнах на улицата младо усмихнато момиче, което ми предложи да попълня анкета по темата.

Проучването има национален характер и се провежда за първи път в страната ни. Целта му е да покаже представителни данни относно сексуалната способност на българския мъж. На въпросите могат да отговарят и мъже, и жени. Ако срещнете на улицата усмихнати девойки с тениски „Става ли българският мъж?” и анкетни листи, не се правете, че не ги виждате. Моят съвет е да се отнесете съвсем позитивно към допитването. Уличните ми наблюдения, след като попълних анкетата, установиха, че все още има хора, които с възмущение гледат на темата. А ето какво сочат данни от уебсайта Pitat.me – инициатор на националната кампания.

Над 90% от нежната половинка, във всички възрастови групи, считат, че българският мъж е добър любовник, но добавят – емоционално пестелив.

Мъжете признават, че една от сериозните причини за сексуални смущения са ниските доходи, а стресът пък е най-съществения фактор за засечки.

Според инициаторите на проучването в Русе се смятат за аристократи и не коментират интимни теми, в Стара Загора реагират пуритански, а във Велико Търново не мислят много за секс.

Интересно е, че 80% от пловдивчанките признават за сексуални контакти с повече от двама партньори.

Все пак – това е само началото. До момента са попълнени 16 500 анонимни анкетни карти. Проучването продължава. Усмихнатите момичета с тениски „Става ли българският мъж?” ще ви кажат как.

За fortisimo.eu – Калина (снимки: vip-bg.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично За българския мъж

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414