Фортисимо



Слави уволнява, ‘щото дразнел хората

Е-мейл Печат ПДФ

Август е, сезонът на отпуските. Почивките са в разгара си, а ако искате да научите горещите летни клюкини, доверете се на „Глухарче”. Ето какво избрахме и систематизирахме за вас в блиц-вариант от жълтата преса.

Последната седмица се характеризира с продължаващи новини за раздели. Към вече официално обявените разводи на Даниела с Андрей и на Бареков с Евгения, още едно лице от екрана се присъедини към групата с разделените.

Синеоката варненка Виктория Петрова, която се омъжи преди две години за своя колега от БТВ, операторът Добромир, сега се разделя с половинката си. Докато при предишните две двойки става въпрос за угаснали чувства, то тук причината е различна.

Според „Уикенд”, сгафилият в семейството е „никому неизвестният оператор Добромир”. „Той не просто кръшнал на Вики с изрусена танцьорка и масажистка, но от месеци имал връзка с нея и системно изневерявал”.

Вестник „Шоу” дори излиза с проучване как „Виктория Петрова хванала мъжа си на калъп” и уточнява, че девойката – „разтури-къща” е от балет М Dance.

Отново за изневяра пише в-к „Галерия”, но от страна на говорителката – „Виктория Петрова спи с шефа на БТВ?”. От опит знам, че въпросителният знак в заглавието, не е без значение. Да приключим с разделите и да поговорим за сватби.

Менделсон ще звучи за една добре позната двойка – Вихра и Иван, както и за дъщерята на Петя Славова (собственик на „Инвестбанк” АД). Като резултат от едната сватба ще очакваме ново предаване на Вихра – сватбен подарък от Иван, а от другата – пищно тържество, отразено в медиите. По информация на „Галерия”, в резиденция Лозенец се очакват много и отбрани гости: „само от Русия ще пристигнат 40 чартъра…”. Ще се пият избрани вина, лично производство от поморийската винарна на Петя Славова, а голямата новина е, присъствието на Цветелина Бориславова, „може би, придружавана от самия премиер”.

Още за връзките на наши звезди разкрива „Уикенд”. „Слави с ново гадже в Монако” и снимки от роден папарак, намираме на първа страница на вестника. Спокойно, „Слави вече не е самотен ерген”, ни успокояват от изданието и поясняват, че девойката е с перфектна фигура, без силиконови подобрения и при това начетена.

И пак за Слави Трифонов, но информация с друг привкус – научаваме от „Шоу”. Скандал между шоумена и един от сценаристите му завършил с фразата: „Търси си нова работа!”. Причината за това се оказва класацията на списание „Маxim” за най-дразнещите българи, в която присъства и Слави. Екипът на изданието се оглавява от сценариста му Иво Сиромахов.

Продължават слуховете за медийни рокади и нови водещи наесен. След като миналата седмица разбрахме за евентуалните лица на „Байландо” от септември по Нова, сега „Галерия” разкрива и един от участниците – Юлиана Дончева. Бившата депутатка ще се състезава в името на определена кауза. Друг ексдепутат – Емил Кошлуков ще видим „евентуално” като водещ на сутрешен блок през уикендите по ТВ7.
Пак наесен започват и новите серии на „Стъклен дом”. Ако искате да разберете какво предстои да се случва в сериала, гледайте промото на новия сезон по БТВ. Това препоръчва Димитър Митовски, известният режисьор на „Мисия Лондон” и продуцент на „Стъклен дом” в интервю за „Галерия”.

Изключително целенасочено не обръщаме внимание на „визитата” на Джони Деп в България. Цяла седмица бяхме облъчвани с информация за това, къде е ял, къде е спал, на чий концерт е ходил и т.н… А то накрая се оказа двойник, вдигнал шумотевица, за да рекламира верига магазини за техника.

Завършваме разходката по познатите ни вестници с две разкрития. Жени Живкова има тайна сестра и тя се занимава с мода, научаваме от „Уикенд”. Общият им баща е първият съпруг на Людмила Живкова. Очевидно тази тайна е добре опазена през годините. Факт е, че двете поддържали връзка (нали са в модните среди), независимо, че Десислава Стойчева живеела в Австрия.

Още една тайна излезе наяве, според жълтите издания – Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева имат син – Владимир, който е одрал кожата на баща си.

Дали това е така или не? Ще мине време, ще разберем. Дотогава, раздухвайте Глухарчето и трупайте жега за зимата.

fortisimo.eu (снимки: scandalni.com, slava.bg, в. "УИКЕНД", в. "ШОУ", в. "Галерия")

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Слави уволнява, ‘щото дразнел хората

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414