Фортисимо



Договор между любовници

Е-мейл Печат ПДФ

Когато дойде любовта, тя не пита кой носи халка на пръста. Връхлита в живота ни и нанася промени. И няма значение колко пъти някой е „давал” фамилията си... сърцето няма нужда от подпис, за да обича.

Никой не може да програмира пътя на чувствата си, но може да не слага „табели” след себе си. Там, накъдето върви любовта, не трябва да има катастрофи. Твоята връзка не може да „развързва” семейства. Ето и някои правила на „двоинствения живот":

1. Абстрахирай се от мисълта, че си „втора цигулка”...не е важно кой номер си в списъка, а къде си в сърцето му.

2. Не позволявай халката му да се превърне в окови за душата ти.

3. Забрави, че „нещо” не е напълно твое, защото така няма да усетиш „твоята част”. (Не казвай, че чашата е наполовина празна, а наполовина пълна.)

4. Не се обвинявай. Ти си свободната, прекрачилият прага на семейните ценности е той. Чуждите стъпки, не са твое дело.

5. Никога не настоявай за повече време, отколкото ти се дава. Не бъди вечно мрънкаща и вайкаща се. Това, че нещо е „малко”, не означава, че не може да е хубаво.

6. Не си позволявай да коментираш отношенията ви. Това си е твоят вътрешен свят и не позволявай достъп!

7. Съветвай го да бъде по-добър като баща и съпруг, не му позволявай да закъснява да се прибере при семейството си... не изисквай и не давай оценки. Помни, че обиждайки жена му, ти всъщност се принизяваш до нивото на евтина кифла, която не може да понесе, че е втората. За да е тя „онази с халката”, притежава качества, достойни за внимание. Няма значение колко следи са оставили годините по лицето й, виждй красотата й... така, както човекът до теб, я е открил. Когато с някой сте „на едни вълни” добиваш неговият поглед. Пък и грозните коментари хвърлят кал в собствената ти градина.

8. Покажи класа - не руши семейството му, не кради време от децата му. Ако той е „истинският” ще действа разумно. Ако ти го обичаш няма да искаш да го поставяш пред избор, а и ще се радваш на действията му.

9. Когато на Коледа си сама, не го обвинявай. Изживей празника си и не рони сълзи по задълженията му.

10. Не се обаждай и не изпращай съобщения!

11. Не го прегръщай на обществени места и по никакъв начин не показвай лично отношение.

12. Бъди неговият пристан... онази усмихната и винаги позитивна жена, която ще го абстрахира от ежедневното мрънкане и възникващи с времето проблеми. Не натоварвай твоето и неговото време с излишни въпроси, изисквания и прочие. Бъди негов приятел преди всичко. Дай му онова, което му липсва. Така и двамата ще се чувствате добре.

13. Понякога е по-страшно да си „първата”, отколкото „втората”. (но никога не забравяй, че всичко в живота се връща)

14. Ако случайно децата му те познават, бъди грижовна и мила. Няма как да не обичаш създаденото от човека в сърцето си.

15. Изживей любовта си и превърни всеки миг в незабравим. Сърцето няма очи за халки и не му ги натрапвай при всяко потупване. Прави това, което ти харесва и не се обвинявай, че си щастлива, сама по себе си ти не си направила никого нещастен.

За fortisimo.eu – Даниела Пенева (снимки: blogs.sky-radio.fm)

 

6 коментара

  1. да, да, наръчник на любовницата.... успокоявайте се с тия приказки. той обича вас, ама нали, че е женен и отговорности и глупости... пък вие си мълчете и се самонавивайте, че сте "истинската"... не трябва да се случват така нещата. после да му роди извънбрачни деца, които също да останат "скрити", да не му рушат сегашното семейство... не съм съгласна с половината (!) от нещата в статията...
  2. e ko e tui sea?:)
  3. az mislya 4e mnogo pravilno e napisano vsi4ko.kazvam go ot li4en opit,taka4e vie si napravete izvoda...
  4. A колко стува според вас мъж ,който загърбва семейството си и се занимава с други жени и съответни жена ,която се рови в чужди семеиства.........НИЩТО.Мисля че написаното по горе е само за успокоение на гузната съвест на разни наивни девойки нищто повече.
  5. Според мен мъж, който споделя любовта на две жени е кретен и страхливец! Иска да има чуждата и "по-интересната", но пък и да си остане с удобната, която го пере, глади, готви му, винаги е в леглото му, когато има нужда от секс, гледа му децата, пази му авторитета. А през това време той се прави на добрият мъж и татко! Защо трябва да гледаме на него да му е добре и удобно? Той е лъжец и страхливец! Ако обича едната или другата да си избере! Защо и двете трябва да страдат- едната, която му отглежда децата и му създава уют в къщи - и другата, която трябва да се съобразява с неговите ангажименти, като пионерче "Винаги готов" , когато той може да се измъкне от жена си тя да бъде приятел, перфектната любовница и тя да му вдига самочувствието! Мъже разберете - все в някой момент ще бъдете разкрити и заслужавате да бъдете изоставени и от двете жени!
  6. Никой не обърна внимание на първите изречения!А там е "проблемът".Защо обвинявате-обичали ли сте истински- дори да сте семейни вече.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Договор между любовници

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414